Family Guy fra FOX kan du se på TV, nett, nettbrett og mobil.

7 gode grunner til å bruke Canal Digital-appen

De siste årene har det vært mye snakk om at du får TV overalt og kan ta med deg TV-opplevelsen der du er. Men hva betyr det egentlig, og hva betyr det for din TV-hverdag? Her får du 7 gode grunner til at strømming gjør livet litt bedre. Eller i hvert fall enklere!

1. Ta med hele TV-universet

Ta med hele TV-universet du har hjemme til hytta - eller omvendt. Når været er dårlig eller du ønsker å synke ned under et pledd i hyttesofaen etter en lang dag ute i naturen, er det deilig å kunne se på TV.

Mange av våre kunder har Canal Digital-abonnement på hytta. Kanskje du har det og? Det fine er at du kan ta med deg hele universet når du drar hjem!

2. Du kan reise i tid

Canal Digital-appen har et ukesarkiv hvor du kan hoppe tilbake en uke i tid for å se favorittinnholdet du gikk glipp av på en rekke kanaler. Det betyr at du slipper å stresse med å sette din favorittserie på opptak, og kan heller scrolle rolig gjennom arkivet ved anledning.

(artikkelen fortsetter under bildet)
Lous og lille Darth Wader ser du i sesong 7 av Family Guy
Lois får tilsnakke av Darth Wader - Family Guy ser du med FOX+
©2018 FOX+

3. Du kan se TV når det passer deg

Det er ikke lett å finne tid til å se det du gjerne skulle sett på TV. Vi jobber sent, henter og bringer barn, vi skal pleie venner og trene. Det er med andre ord ikke så lett å forholde seg til de fastsatte sendetidene.

Les også: Så enkel at selv bestmor kan bruke den

4. Det er trygt og enkelt for barna

I appen har vi samlet alt barneinnholdet på samme sted. Dette gjør det enklere og tryggere for barna. La barna se på Disney-filmer om igjen og om igjen, eller hva med enda noen episoder av Paw Patrol?

(artikkelen fortsetter under bildet)
Ikke la barna bli like skremt som Stewie i sesong 8 av Family Guy
Stewie og resten av familien i Family Guy ser du med FOX+
©2018 Family Guy

5. Du slipper å krangle om fjernkontrollen

Når du vil se den siste episoden av Gåsmamman mens din bedre halvdel insisterer på å se fotball, og barna maser mer enn noen gang, kan det fort bli dårlig stemning... Nå som vi kan se TV i flere rom eller på flere duppedingser samtidig, så er det i hvert fall én ting mindre å krangle om.

Last ned Canal Digital-appen for Apple TV.

Les også: 9 av 9 anbefaler Canal Digital sin strømmetjeneste

6. Du kan være i naturen ...

... og få med deg de viktigste TV-øyeblikkene. Mange av oss liker norsk natur, og vi liker å benytte oss av den så ofte vi kan. Om vi liker den mens det pågår en viktig fotballmatch er en helt annen sak.

Siden du har TV-abonnementet ditt i lomma, kan du jo alltids strømme direktesendinger på mobilen, det være seg på Galdhøpiggen, på Glittertind, eller på andre fjelltopper. Og hvem har dessuten sagt at du ikke kan nyte fotball og fin natur på en og samme tid?

Med vår offline-funksjon, trenger du ikke ha dekning for å nyte god underholdning, heller. Last ned filmene eller seriene du vil ta med deg på tur, og se dem helt uten en eneste dekningsstrek på mobilen. 

(artrikkelen fortsetter under bildet)
Du kan også strømme på telttur, så slipper du pinlige øyeblikk.
Peter prøver å underholde gutta på telttur. Family Guy ser du med FOX+.
©2018 FOX+

7. ... eller på middag hos svigers

Når middagen hos svigers er akkurat den dagen hvor den viktigste av alle fotballkamper spilles, da kan redningen være å sniktitte litt på mobilen under middagsbordet. Eller kanskje det blir hyppige dobesøk? Du får neppe med deg hele kampen, men det viktigste i hvert fall.

Dette var syv grunner, men det finnes mange mange flere grunner til å benytte Canal Digital-appen. Kanskje den viktigste av alle er at du alltid vil finne en film, serie eller episode du har lyst til å se. Så start å streame i dag.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.