Familie foran TVen
©2018 Canal Digital

7 grunner til at du bør unne deg litt mer underholdning i hverdagen

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

«Å se på TV» var lenge synonymt med å være helt prisgitt sendeskjemaet til et lite antall kanaler. 

Men det var før vi fikk en mye større valgfrihet, både med tanke på antall kanaler, og til å sette sammen TV-programmet med innhold vi selv ønsker - når det passer oss.

Familiepakken er pakken for deg som ønsker det lille ekstra, prikken over i-en i TV-kvelden. Er du kunde, logg deg inn på Min side for et godt tilbud. Er du ikke kunde i Canal Digital, se tilbudet vårt

Her er sju grunner til at du bør oppgradere til Familiepakken:

1. Hele Eliteserien og enda mer prima sport

Med Familiepakken får du tilgang til hele seks Eurosport-kanaler, og dermed samtlige kamper i Eliteserien (disse kan du også kan se i strømmetjenesten eller via appen når du har konkurranse om stua). Du får også Viasport+, som sender Formel 1 og utvalgte Champions League-kamper, samt Esports TV - Norges eneste rendyrkede e-sport-kanal.

Eliteserien ser du på Eurosport
© 2018 Eurosport

2. BBC gir deg klassisk underholdning

Gjennom årtier har BBC servert nordmenn komiserier, krim og faktaprogrammer vi har trykket til våre bryst. Med Familiepakken får du tilgang til fersk underholdning med kanalen BBC Brit og fantastisk fakta med BBC Earth. I tillegg kan du se hele sesonger av en mengde strålende BBC-programmer når du vil i strømmetjenesten – fra «Black Adder» og «Absolutely Fabulous» til «Top Gear», «The Durrells» og «QI».

black_adder1440x820.jpg
©2018 BBC

3. Kjente og kjære filmer med Paramount+

Noen av tidenes beste filmer kommer fra Paramount, og fremdeles produserer det legendariske studioet glimrende blockbustere. Med Familiepakken får du tilgang til flere titalls klassikere og ferske titler som du kan se når og hvor du vil – fra den siste «Transformers»-filmen til «Top Gun» og «Mission Impossible».

Cast away med Canal Digital
© 2018 DREAMWORKS LLC AND TWENTIETH CENTURY FOX FILM CORPORATION. ALL RIGHTS RESERVED

4. Det beste av familieunderholdning

Små og store barn elsker Disney, og med Familiepakken kan du se filmer og serier fra Disney Channel, Disney XD og Disney junior, samt Nickelodeon og Cartoon Network. Rosinen i pølsa er at du kan se en mengde Disney-filmer når og hvor du vil med Canal Digital appen. Se filmer som klassiske «Jungelboken», «Pocahontas» og «Legenden om Narnia».

Disney Movies Pinocchio Canal Digital
© 2018 Disney

5. Serier, serier, serier

TV-serietitting er blitt den nye folkesporten, og med Familiepakken får du tilgang til det aller meste av det beste. Kanalen Viasat Series viser for eksempel serier 24 timer i døgnet, fra nyere serier som «Ray Donovan» og «Bosch» til eldre favoritter som «Seinfeld» og «Frasier». Comedy Central har noen av de beste amerikanske komiseriene. Foretrekker du lengre maraton, kan du glede deg over en mengde titler fra FOX+, som du kan se når du vil i strømmetjenesten – «X-Files», «Prison Break», «Futurama» og «Family Guy», for eksempel, eller årets store kritikerfavoritter «Atlanta» og «Legion».

Prison break
©2018 FOX

6. Kanaler som gjør deg smartere

National Geographic, Discovery-kanalene og History Channel er blant kanalene du kan la deg underholde av, samtidig som hjernen får litt å bryne seg på. Allmennkringkastere som SVT og Dansk Radio er også inkludert, med sine fantastiske dokumentarer, debattprogrammer og nyheter. I tillegg kan du blant annet se innhold fra National Geographic på strømmetjenesten etterpå – for eksempel den splitter nye dokumentaren «Jane» om den legendariske sjimpanseforskeren Jane Goodall.

Animals With Cameras
© 2018 BBC Earth

7. Superenkel app og strømmetjeneste

Som et supplement til alle kanalene, har du altså inkludert en kjempeenkel og intuitiv app som lar deg få fullt utbytte av alt innholdet i Familiepakken. I skrivende stund har vi mer enn 28 000 titler i strømmetjenesten. Ta med deg underholdningen ut, og gjør det enkelt om det er kamp om fjernkontrollen. God titting!

OnePlace_dame
2018 Canal Digital

19.04.2018 - Skrevet av Joakim - redaksjonen@canaldigital.no
For kundehvendendelser benytt vår chat eller besøk våre kundeservicesider

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.