I vinter samarbeidet vi med DinSide Testpilot* om en test av strømmetjenesten vår. Testpilot gikk ut og søkte etter personer der ute som ønsket å være med på testen. Responsen var overveldende og ni tester ble valgt ut. De testerne som ikke allerede var kunder hos oss fikk montert opp alt de trengte så var det bare å sette i gang med strømming.

Dette ble testet:

  • Brukervennlighet - 9.1
  • Strømmetjeneste på dekoder - 8.4
  • Strømmetjeneste på mobil/nettbrett - 9.4
  • Strømmetjeneste på AppleTV - 8.6

Testen er gjennomført av Testpilot*. TV-abonnement og utstyr har testpersoner mottatt kostnadsfritt av Canal Digital. Canal Digital har ikke hatt mulighet til å påvirke resultatet av testen.

Vidar oppsummerer slik:

"Artig å være med på en slik test! Vi er en hustand på fem medlemmer, tre tv-er, flere iPads og iPhones. Vi ser nå at Canal Digital beveger seg i riktig retning for å tilfredsstille en kundegruppe som i større grad ønsker å se hva de vil, når de vil, og helst på flere typer platformer."

Les konklusjonen til Vidar og de andre testpersonene hos Testpilot

"Vi er veldig fornøyd med tjenesten. Den oppleves veldig brukervennlig, og har masse innhold"

Robin

"Veldig oversiktlig og fin. Kjenner den igjen uansett hvilken plattform den er brukt på (dekoder, iphone, ipad, Apple-TV og PC)"

Sting-Inge

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.

Testpilot er en kommersiell tjeneste fra Dinside hvor leserne tester produkter fra våre annonsører. Canal Digital har betalt for å få gjennomført en nøytral test av vår strømmetjeneste.