Canal Digital - OnePlace

En sniktitt på nyheten OnePlace

Da vår nye dekoder, OnePlace, ble vist frem til pressen den 31. januar 2018 vakte den stor begeistring blant de teknologiinteresserte journalistene. Og allerede før lansering hadde flere hundre kunder meldt sin interesse for en helt ny TV-opplevelse med OnePlace.

OnePlace er Norges første Android TV-baserte dekoder og samler all underholdning på ett sted. Med apper og spill tilgjenglige fra Google Play Store, alle TV-kanalene, Ukesarkiv, filmer og serier fra Canal Digital får du alt du vil ha i én komplett, integrert løsning.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

De 5 viktigste nyhetene med OnePlace

OnePlace er bygget på Googles Android TV-plattform som gir en helt ny TV-opplevelse.

Åpner dørene til en ny verden av innhold

OnePlace er utviklet i samarbeid med Google og dermed får du tilgang til en helt ny verden av innhold, i tillegg til alt du har av TV-underholdning i abonnementet ditt fra før. 

OnePlace åpner døren til andre innholdsleverandører slik at du får alt på ett sted: Et univers av apper og spill du kan laste ned fra Google Play Store, inkludert innhold fra Canal Digital, som du kan se når du vil, og selvsagt vårt innholdsrike TV-tilbud slik du kjenner det i dag.

Med OnePlace får du mer innhold tilgjengelig i abonnementet ditt. Mye mer!

Les også: 7 ting du får med OnePlace som ingen annen dekoder gir deg

OnePlace leverer alt på ett sted

Med OnePlace visker vi ut grensene mellom innhold som tilbys på internett og den tradisjonelle TV-en. OnePlace gir deg hele underholdningsuniverset samlet på ett sted. Det betyr at du kan la PC-en hvile og se noe fra YouTube på TV-en din isteden for.

Du kan også fortsette å se det du ser på TV-en på en annen skjerm. Hvis du ser favorittserien din og begynner å bli trøtt halvveis i episoden, kan du ta med deg nettbrettet i senga og se ferdig episoden der.

Les også: OnePlace samler alt på ett sted. Hva betyr det egentlig?

(Artikkelen fortsetter under bildet)

OnePlace

Det du vil se – når det passer for deg

Canal Digital byr på 28 000 titler med strømmet innhold, og det blir stadig lagt til flere programmer, filmer og serier.

Massevis av TV-underholdning du kan se når det passer best for deg, uavhengig av kanalenes sendeplaner. Og vil du se en hel serie i et jafs, så kan du naturligvis det også.

Hva slags innhold du kan strømme med OnePlace kommer selvsagt an på hvilket innhold du har inkludert i TV-abonnementet ditt og hvilke apper som er tilgjengelige for Android TV.

Talesøk finner det du vil se

Å gjøre talesøk er både raskt og enkelt. Fjernkontrollen har innebygget mikrofon og resultatet av søket ditt vises på skjermen. Dermed blir det mye enklere for deg å finne det du leter etter. Du kan søke på TV-programmer, filmer, serier og episoder, eller du kan søke etter skuespillere, regissører, apper og spill.

Stalltips: snakk tydelig.

Innebygget Chromecast

OnePlace har flere funksjoner som gjør livet enklere for deg. Blant annet får du innebygd Chromecast. Det gjør det enklere å sende innhold fra mobil eller andre enheter til TV-en. Og du trenger ikke ekstra ledninger eller utstyr, det er bare å caste feriebildene, videoen eller hva enn du måtte ønske å se på TV-en.

Les også: De mest stilte spørsmålene om OnePlace

Bestill OnePlace

Det er forskjell på dekodere før og OnePlace nå. Rigg deg for fremtidens TV-opplevelse du også. Bestill OnePlace nå!

Er du ikke Canal Digital Satellitt-kunde kan du bestille OnePlace her.

Er du allerede Canal Digital Satellitt-kunde kan du enkelt bestille OnePlace på Min Side.

Vil du vite mer om OnePlace, finn ut enda mer her.