Nå kan du se første og andre sesong av Good Behavior
Good Behavior på TNT
© TNT

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Her kan du se sesong 2 av Good Behavior

Endelig har andre sesong av kultserien Good Behavior kommet på TV - like sexy, forførende og spekket med brutal realitet og mørk humor som første sesong.

En serie du fort blir hektet på

Da jeg så første sesong av Good Behavior i fjor vår ble jeg hekta med en gang. Her var det spenning, intriger, fargerike karakterer og uventede vendinger som fanget interessen min fra første stund. I tillegg er hovedkarakterene utmerket spilt av Michelle Dockery, kjent fra Dowton Abbey, og Juan Diego Botto.

(Artikkelen fortsetter under promoen)

Forførende, mørkt og brutalt

I sesong 1 av Good Behavior forsøker rusmisbrukeren og svindleren Letty Raines å få livet sitt på rett kjøl etter at hun slipper ut av fengsel. Hun gjenopptar kontakten med sønnen sin Jacob, som hun har mistet foreldreretten til. Og det blir ikke akkurat enklere når hun ganske tilfeldig blir viklet inn i livet til snikmorderen Javier. I sesong 2 prøver Letty fortsatt å stable det brokete livet sitt på beina igjen. Sammen med sønnen sin og Javier gjør hun sitt beste for å leve et tilnærmet normalt liv, samtidig som den lille familien jages av FBI. Begge sesongene ligger i seriearkivet vårt og er inkludert for alle våre kunder som har Familiepakken.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Letty prøver å forhindre at Javier utfører et av sine bestillingsdrap i første sesong.
Good Behavior ser du på TNT
© TNT

En seerfavoritt

Jeg er ikke alene om å ha sansen for Good Behavior. Serien har fått 8,2 på IMDb og gode brukerkarakterer på Rotten Tomatoes. Anmeldere trekker frem de mellommenneskelige forholdene som en av seriens sterkeste sider, så liker du slike serier, burde du absolutt få med deg denne!

Slik får du med deg serien

Andre sesong er nå godt i gang på TNT, men du kan også se hele serien i seriearkivet vårt, aktuelle sesonger, som du finner både på dekoderen din og i strømmetjenesten. Her finner du hele første sesong og episodene fra andre sesong blir lagt inn i arkivet fortløpende. Så da kan du se episodene når det passer deg.

Har du ikke Familiepakken? Da kan du enkelt oppgradere TV-abonnementet ditt på Min Side.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.