Oscarfilmer
© 2018 SF Anytime

Tre Oscar-filmer du må få med deg

Natt til mandag gikk filmbransjens store festaften, nemlig Oscar-utdelingen, av stabelen på Dolby Theatre i Hollywood i Los Angeles. Her er tre filmer som fikk Oscar du burde få med deg.

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 fikk fem Oscar-nominasjoner, og endte opp med Oscar for Beste foto og Beste spesialeffekter.

Filmen tar oss med inn i et sannsynlig fremtidsunivers og er både storslagen og stilsikker, men samtidig overraskende nær og personlig. I tillegg er den en sann fryd for øyet med sine mektige og majestetiske science fiction-scener.  

Blade Runner 2049 kan du leie hos oss.

Dunkirk

Christopher Nolans krigsfilm, Dunkirk, ble nominert til hele åtte Oscar-statuetter og endte opp med å få Oscar for Beste klipp, Beste lydklipp og Beste lydmiks.

Handlingen i filmen baserer seg på virkelige hendelser fra 1940 da 400 000 soldater måtte evakueres fra den franske småbyen Dunkirk. Det unike med filmen er den realistiske tilnærming og intense og spektakulære scener som tar pusten fra deg. 

Dundirk kan du leie hos oss.

Get Out

Den amerikanske grøssersuksessen Get Out fikk fire nominasjoner og sikret seg Oscar for Beste originale manus.

Get Out er ingen ordinær grøsser, selv om den har mange skumle scener som er løst bra. Ulikt mange andre grøssere har den noe på hjertet og ønsker å fortelle noe om forholdet mellom hvite og sorte i dagens USA. Det gjør den til en av nyere tids beste grøssere.

Get Out kan du leie hos oss.

Morten, Canal Digital redaksjonen, 06.03.2018

Blade Runner 2049

LAPD-offiseren K avslører en hemmelighet som lenge har vært begravd, og som har potensiale til å rasere det lille som...

Dunkirk

"Dunkirk" er fortellingen om da hundre tusenvis av allierte soldater fra Belgia, Storbritannia og Frankrike er omringet av tyske tropper på...

Get Out

Chris og kjæresten Rose drar på helgebesøk til foreldrene hennes. Til å begynne med virker familien imøtekommende, men...

Du kan se filmene på den skjermen du vil. Det er jo ikke alltid at det passer seg å se på den store skjermen i stua. Av og til er det greit å ta med seg nettbrettet og se filmen et annet sted, enten hjemme eller på farten. Med strømmetjenesten vår har du tilgang til filmene der du er.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer