De aller største og beste norske og internasjonale kanalene, levert med overlegen lyd- og bildekvalitet og med stabile signaler, takket være våre satellitters kapasitet. I tillegg får du tilgang til et stort arkiv med filmer og serier du kan streame når du vil, og med tilleggsfunksjoner som «start forfra» og «Ukesarkiv» blir den klassiske TV-opplevelsen enda bedre. Med Canal Digital er det dessuten suverent enkelt å få TV både hjemme, på hytta og på turen opp. Vi har gode løsninger for deg som vil ha full TV opplevelse på flere steder, og med appen vår har du med deg TV i lomma, uansett hvor du drar. Fleksibelt og moderne, men enkelt. TV til deg.

TV: enkelt, fleksibelt og tilpasset deg:

TV hjemme, på hytta og i lomma til én pris
Last ned serier og filmer på mobil eller tablet
Stream alle TV-kanaler direkte
Tek.no ga dekoderen vår 9 av 10 poeng i sin test
Utvalget av kanaler, inkluderte serier og filmer og leiefilm er størst i Norge
Kundeservicen vår er prisvinnende
Se TV der du er med Canal Digital

TV når du trenger det

Start på TVen hjemme og fortsett å se i appen på reise. Se serien du gikk glipp av i ukesarkivet, eller stream så mange episoder av favorittserien du hæler på en velsignet rolig søndag. Med TV og streaming fra Canal Digital har du alltid tilgang til underholdningen du trenger når du vil kose deg med favorittserien, når du vil lande etter en lang dag eller når du trenger et romvesen.

Se Canal Digital der du er

TV der du ønsker det

TV hjemme i stua, i kjelleren, på soverommet, i hagen; TV på hytta, TV på bussen, TV på flyet, TV på ferie: Flatantenne på hytta, klassisk parabol til TVen i stua, Apple-TV i kjelleren og app på tablet til reisen. Alt i én pakke, med en pris, og med én oppgave – å levere din favorittunderholdning når du vil ha det, der du er.

Underholdning slik du vil ha det

Stream nytt:

En enorm katalog som stadig oppdateres med nye episoder noen av verdens største serier som Game of Thrones på C More, The Walking Dead på FOX+ og Top Gear på BBC.

Stream klassisk:

Noen ganger er det godt å lene seg tilbake med noe en kjenner godt, som seriesuksesser som Grey’s Anatomy, nostalgiske Disney-klassikere eller Oscar-vinnende storfilmer som Forrest Gump.