Stream alle sesonger av Desperate Housewives hos Canal Digital

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Ingenting er som å være skikkelig hekta på en serie der det er mange sesonger. Så har du alltid en serie klar – en favoritt du kan falle tilbake på uten å måtte tenke deg om – når du bare ønsker å se skikkelig god TV. I Canal Digital-appen og på dekoderen finner du en rekke serier du kan strømme som passer perfekt til akkurat det. Vi snakker komplette sesonger, og flere i tallet. Med andre ord: blir du først hekta på noen av disse er du sikret god underholdning i timesvis. Og enda bedre: Alle seriene du finner under er tilgjengelig til nedlastning i appen. Dermed kan du laste ned så mange episoder du vil hjemme, og se dem på farten, uten å måtte bekymre deg for datakostnader.

Vi byr på en herlig nostalgitrip til Wisteria Lane og en av tidlig 2000-talls aller største snakkiser: Desperate Housewives. Serien ble en braksuksess da den først kom i 2004, og selv om den kanskje har et slør av guilty-pleasure over seg, er serien både prisvinnende og kritikerrost. Alle seriens 8 sesonger er inkludert og kan streames hos oss. Du kan også laste ned episodene i appen og se dem akkurat når du ønsker – også uten tilgang til nett.

Selve rosinen i pølsa for alle oss som er glad i godt drama, Grey's Anatomy, returnerte til Canal Digitals streamingsjeneste i starten av november med hele 14 sesonger av det Golden Globe-vinnende sykehusdramaet. Serien om Meredith Grey og hennes kolleger ved Seattle Grace Hospital er «ikke bare et TV-show, det er et fenomen», ifølge Entertainment Weekly.

Om du har forelsket deg i Dunphy-familien i Modern Family og er på jakt etter en ny serie i samme ånd, kan kritikerroste Black-ish fort bli en ny favoritt. «Black-ish er morsom, kul og hipp. Den har også mye på gang i topplokket, skriver The A.V. Club om serien. Som «Modern Family» undersøker den kritikerroste familiekomedien «Black-ish» generasjonskløfter og familiemedlemmer i humoristisk klinsj med hverandre, men gjør det med et nytt perspektiv: fra perspektivet til en vellykket afroamerikansk far som frykter at barna hans er i ferd med å støte fra seg kulturen han selv vokste opp med.

Stream The Last Ship hos Canal Digital
© 2019 TNT

The Last Ship

The Last Ship har seilet opp til å bli en av de virkelig store publikumsfavorittene blant våre inkluderte serier. Selveste Michael Bay står som produsent på serien der en global pandemi har utslettet 80 prosent av verdens befolkning. Vi følger besetningen på skipet USS Nathan James som forsøker å stoppe viruset, og redde menneskeheten. Alle fem sesongene av serien er inkludert i Familiepakken, og kan lastes ned i appen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.