Se Vikings hos Canal Digital
©2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Ingenting er som å være skikkelig hekta på en serie der det er mange sesonger. Så har du alltid en serie klar – en favoritt du kan falle tilbake på uten å måtte tenke deg om – når du bare ønsker å se skikkelig god TV. I Canal Digital-appen og på dekoderen finner du en rekke serier du kan strømme som passer perfekt til akkurat det. Vi snakker komplette sesonger, og flere i tallet. Med andre ord: blir du først hekta på noen av disse er du sikret god underholdning i timesvis. Og enda bedre: Alle seriene du finner under er tilgjengelig til nedlastning i appen. Dermed kan du laste ned så mange episoder du vil hjemme, og se dem på farten, uten å måtte bekymre deg for datakostnader.

Vikings byr på seks sesonger med storslått og actionfylt drama fra vikingtiden. En fri miks av norrøne myter og legender blandet med overraskende historisk korrekthet på detaljnivå har gjort Vikings til en seer- og kritikerfavoritt. Serien følger den skandinaviske bonden og krigeren Ragnar Lodbrok i interne vikingmaktspill og på plyndringstokt på jakt etter rikdom, og holder lite tilbake hva gjelder både brutalitet og intriger. Inkludert i HBO Nordic

Vi mener det er på høy tid å gi Lost en ny sjanse. Serien, med sine mange mysterier og karakterfokuserte handling, egner seg spesielt godt til seriefråtsing. Til tross for at serien gikk som en farsott over landet i 2005, falt mange av etter første sesong. Men majoriteten av de som ble med hele veien til slutten falt fullstendig for serien – til tross for en splittende slutt – og serien har i dag svært solide 8,3 av 10 i IMDB-rating. Om du ikke fikk med deg serien tilbake i 2005, eller falt av før slutten, har du nå muligheten til å se en av tidenes største TV-fenomener fra start til slutt. Inkludert i Underholdning

Den uhyre populære serien om FBIs spesialenhet har vært fast inventar på norske TV-skjermer i mange år. For nye og gamle fans av serien er det nå bare å meske seg: 14 sesonger ligger klar til streaming og nedlasting. Inkludert i Underholdning.

The Walking Dead har ligget på seertoppen i USA i mange år på rad og er en kritikerfavoritt, men er ikke for sarte sjeler. Serien følger en gruppe overlevende midt i en zombie-apokalypse, og fokuserer vel så mye på forandringen til menneskene som må tilpasse seg det nye post-apokalyptiske samfunnet som hvor skumle de blodtørstige zombiene er. Serien er nå inne i sin 10. sesong (!) og du kan streame alle sammen hos oss. Inkludert i Underholdning.

Den rare, men innerst inne hjertevarme, gjengen i papirselskapet Dunder Mifflin har gått sin seiersgang på norske TVer i flere år og er en komi-favoritt hos mange. Med HBO Nordic har du tilgang til alle 9 sesongene av serien, som har hele 8,8 i rating på film- og TV-nettstedet IMDB. Inkludert i HBO Nordic

9-1-1 er resultatet du får om du blander sammen det beste fra sykehusdramaer, politidramaer og legger til både brannvesen og nødnummeroperatører. Flere av seriens hendelser er dessuten hentet fra virkeligheten og serien er også ispedd en god dose humor. «Umiddelbart fengende, og tidvis så morsomt at man må le høyt,» skriver The New York Times om serien. Du kan se alle tre sesonger av den populære serien i appen. Inkludert i Underholdning.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.