Broen sesong 4 ser du på NRK1 fra 1. januar
Broen sesong 4 ser du på NRK1
© NRK1

Broen - fjerde og siste sesong

Broen er en av de største nordiske dramasuksessene noensinne, og fjerde sesongen er nå godt i gang på NRK 1 søndager kl 21.45. Den kritikerroste serien fortsetter å begeistre, og VG gir fjerde sesong terningkast 5. Både Dagens Næringsliv og VG trekker frem at mens de foregående sesongene har større fokus på å løse de bestialske mordgåtene, fokuserer denne sesongen på det personlige forholdet mellom Saga og Henrik. "Fjerde og siste sesongen blir mer intim, men spenningen holdes ved like." (DN)

Slik får du med deg alle episodene

Alle episodene av Broen kan du se helt kostnadsfritt med NRK appen på dekoderen din. Trykk på meny-knappen på fjernkontrollen og bla deg frem til NRK-appen. Tips: Har du en dekoder med opptaksmulighet kan du også sette på serieopptak, så du kan se Broen-episodene når det passer for deg.

Se intervjuet med Sofia Helin

Vi var på premieren av fjerde sesong og fikk et eksklusivt intervju med Sofie Helin. Her forteller hun hvordan det har vært å spille en såpass krevende rolle som Saga Norén, og hvorfor hun tror TV-seerne blir så fascinert og glad i karakteren.

Broen, sesong 4 kan du se søndager kl. 21.45 på NRK 1.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.