Alltid underholdning på farten

La Canal Digital-appen bli din reisekompanjong i sommer: Som kunde hos oss kan du laste ned inkluderte filmer og serier hjemme før du drar, og se dem i flymodus, uten dekning eller uten å tenke på datatrafikk! Appen fungerer dessuten akkurat som i Norge i EU-landene. Så får du alle TV-kanalene dine og alt det inkluderte innholdet med deg i lomma på tur Europa. Med Canal Digital har du alltid underholdningen med deg: Krystallklare bilder i stua, enkle og fleksible løsninger for hytta, eller i lomma på reise.

Alltid underholdning på farten!

Offline

Fly

La god underholdning gjøre flyreisen litt kortere. Du kan spille av nedlastede filmer og serier også når mobilen er satt i flymodus.

Alltid underholdning

Tog og buss

Med nedlastede filmer og serier på forhånd, slipper du og banne og svarte deg gjennom tunneler og strekninger uten dekning.

Bruk Canal Digital-appen i EU
Foto: Alexandre Chambon / Unsplash.com

EU-landene

Enten du har lastet ned på forhånd eller vil se TV-programmer som Dagsrevyen eller Gullrekka direkte – appen fungerer som i Norge i EU-landene.

TV i bobil med Canal Digital

Uten dekning

Vi er et land med store skoger og langstrakte fjellvidder, så det er ikke så rart at mobilsignaler ikke strekker seg ut overalt. Med offline er underholdningen sikret om været ikke spiller på lag, eller om myggen overvelder deg.