Canal Digital har prisvinnende kundeservice!

Canal Digital har markedets beste kundeservice!

God kundeservice er svært viktig for våre kunder, og det er svært viktig for oss. Derfor er vi nå kjempestolte og glade for å ha vunnet prisen for «Beste TV-distributør» under Kundeserviceprisen 2019!

Canal Digital har markedets beste kundeservice

Prisen deles ut på bakgrunn av resultater fra selskapet SeeYou som gjennomfører landets største blindtest for å kåre de beste kundesentrene i landet.

Hvert kundesenter har i forbindelse med undersøkelsen blitt kontaktet av såkalte mystery-shoppere som deretter har rangert de forskjellige kundesentrene etter kriterier som totalopplevelse og hvorvidt de opplevde at deres problem ble godt løst.

«SeeYou benytter de kommunikasjonskanalene hvert enkelt kundesenter har, som for eksempel telefon, chat, kontaktskjemaer og mail.

De som vinner, skårer høyest på alle områdene. Det betyr at de har kundeservice av høy kvalitet, samt fornøyde kunder,» skriver Confex, som deler ut prisen, på sine hjemmesider.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.