Catch 22 kan du se på C More
Catch 22
© 2019 C More

C More film og serier inneholder en enorm katalog med titler du kan streame – i tillegg til at de lineære kanalene sender en rekke fantastiske filmer og serier. Du finner både nytt og klassisk, både lett og mer krevende underholdning for både store og små. C More har faktisk underholdning for alle! Usikker på hva du skal se i det voldsomt store utvalget hos C More i appen? Vi hjelper deg i gang.

For deg som søker supre serier

Det beste av det beste: Om det er skikkelig kvalitet du er ute etter på seriesiden finner du også en hel rekke fantastiske, kritikerroste serier hos C More. Fra legendariske titler som Presidenten og Game of Thrones til nyere kvalitetsserier som Fargo og Catch 22.

Kritikerrost satire satt til annen verdenskrig, basert på en av amerikansk litteraturs aller største klassikere, produsert av George Clooney med ham selv og Hugh Laurie i to av rollene. Miniserie på 6 episoder.

Den avgjørende kampen om Westeros nærmer seg. Hvem vinner spillet om jerntronen, og hvordan vil det gå med trusselen fra nord? Se alle seks episoder av den åttende og avsluttende sesongen av dette storslagne fantasydramaet i appen nå.

TV-serien «Fargo» foregår i samme univers som filmen med samme navn (som du også finner i CMore-arkivet). Hver sesong utforsker nye historier til forskjellige tider i den lille byen Fargos historie. Har hele 9.0 på IMDB!

For filmfantasten

C More er det perfekte stedet for deg som elsker film – enten du ønsker deg de nyeste blockbusterne, de obligatoriske klassikerne eller det beste av europeisk film. Fra Ingmar Bergman til Alfred Hitchcock blant eldre klassikere, Platoon og Fargo av nyere klassikere og til The Hitmans Bodyguard og The Foreigner blant nyere blockbustere.

Oscar-vinnende drama med Frances McDormand, Woody Harrelson og Sam Rockwell i storform.

Visuelt storslagen og stjernespekket film om legenden om King Arthur fra superregissør Guy Ritchie (Snatch, Sherlock Holmes).

En skikkelig hjertevarm feelgood-komedie i britisk ånd: Sandra oppdager at hennes ektemann gjennom 40 år er utro, og flytter inn hos sin rake motsetning av en søster. Her blir hun introdusert for helt nye impulser og bekjentskaper, og får muligheten til å starte på ny.

C More satser tungt på nordisk krim, og har til og med egenproduserte titler som du ser aller først på kanalen og i Canal Digital-appen – som STHLM Reqviem. I tillegg finner du en rekke andre populære og kritikerroste nordiske krimserier og -filmer som Maria Wern, Frikjent, BECK og Varg Veum.

Året er 1999: En svensk finansmann blir kastet inn i et Moskva i brytningstid etter Sovjetunionens fall. Eksklusiv storsatsing fra C More – med et stjernelag av svenske skuespillere og regissører.

Først på C More! STHLM Rekviem er basert på de bestselgende bøkene til Kristina Ohlsson.

Svensk krimserie som er eksklusiv på C More. Handlingen fortsetter fra den svenske klassikeren fra 1996 og har vært en kjempehit hos söta bror.

For deg med dokumentar-dilla

Om du vil lære, bli forbløffet eller rørt, er det få ting som slår dokumentarfilm. Det er masse å velge mellom hos C More, fra dramatiske dokumentarer som Wrong Man, Escobar Exposed og Welcome to Leith til mer humoristiske dokumentarer som Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau – som handler om hvordan tidenes kanskje dårligste film ble til.

Whitney gir et kritikerrost og kontroversielt innblikk i Whitney Houstons fantastiske karriere og personlige tragedier; for under den glamorøse overflaten skjuler det seg narkotika, grådige slektninger, hardt press og mørke hemmeligheter fra barndommen

Én av de ti beste dokumentarene i 2018, ifølge Rolling Stone: Hal handler om den legendariske filmregissøren Hal Ashby som lagde en rekke mesterverk på 70-tallet og som inspirerte en hel generasjon filmskapere, men som likevel ikke er et så kjent navn som andre store regissører som slo igjennom på 70-tallet.

Et nært portrett av moteikonet og aktivisten Vivienne Westwood som er en av Storbritannias mest toneangivende motedesignere, og som har vært i rampelyset helt siden 70-tallet da hun var sentral under punkbølgen.

For hobbyhistorikeren

Om du liker filmene og seriene best med tidsriktige kostymer og kulisser har C More en hel masse titler for deg. Enten du ønsker deg den massive suksessen Vikings, det karakterdrevne sjørøver-dramaet i Black Sails, eller biografiske filmer som Lincoln og Ray.

Sjørøverdrama basert på de historiske personer i sjørøvernes gullalder på 1700-tallet – generøst ispedd noen kunstneriske friheter. Har 8,2 i rating på filmnettstedet IMDB!

Basert på de forskjellige sagaene om vikinglegenden Ragnar Lodbrok. Har stort fokus på historisk nøyaktighet på detaljnivå. Vår egne Torbjørn Harr har en fremtredende rolle, og serien har 8,6 på IMDB.

Daniel Day Lewis er mesterlig i denne biografiske filmen om Abraham Lincoln og hans kamp for å avskaffe slaveriet i USA. Regissert av Stephen Spielberg.

For deg som elsker (eller ikke har sett) Harry Potter

Fikk du aldri hoppet på Harry Potter-toget, og blir du blank i øynene hver gang noen sier ord som «Humlesnurr», «Rumpeldunk» og «gomper»? Eller elsker du J.K. Rowlings fantastiske univers så mye at du må se filmene minst en gang i året? Uansett hvilken side du befinner deg på, har du muligheten til å streame alle de åtte Harry Potter-filmene. Ta deg den tiden du trenger, eller trøkk til med marathon!

Første film i Harry Potter-serien: Harry bor under en trapp hos sin tante og onkel, helt uvitende om sine magiske evner – men så får han besøk på sin elleveårsdag.

Tredje film i serien. Mesterregissør Alfonso Cuarón setter sitt preg på filmen og tar filmuniverset i en mørkere retning.

De to siste filmene i serien. Det har gått 10 år siden første film, og både karakterer, skuespillere og tematikk har blitt voksne.

For de store barna

Fantastiske animasjonsfilmer fra de største studioene og populære filmer som Prebz og Dennis: The Movie og J.K. Rowlings Fabeldyr og hvor de er å finne er bare noen av titlene de eldre barna trolig vil sette stor pris på hos C More – og som også er morsomme for voksne.

Youtube-fenomenet Prebz og Dennis sin helt egne helaftens spillefilm. Forvent sketsjer, pranks og lureri, og noen av guttenes aller største utfordringer så langt.

Oppfølgeren til den supermorsomme Lego-filmen (2013) fortsetter der den første slapp, og Erlend Loe triller en femmer på terningen i Aftenposten. Her har Batman, bi-rolle i første film, fått hovedrollen, og filmen serverer både latterkuler og popkulturelle referanser for store og små.

7-åringen Tim har en aldeles strålende tilværelse som enebarn, men når han får en ny lillebror som tar over i hjemmet, bokstavelig talt, snus tilværelsen hans på hodet.

For de minste

C More har en stor katalog med titler, både filmer og serier, for barn i alle aldre. Her finner du både kjente titler som Gubben og Katten, Elias og Astrid Lindgren-filmer, men også den fantastiske animerte versjonen av Ronja Røverdatter, som hele familien uansett alder trolig vil sette stor pris på.

Elias får jobb som redningsskøyte i storbyen der han møter både nye utfordringer og gleder. Marcus og Martinus dukker opp i rollene som to identiske småbåter.

Tegnefilm basert på Sven Nordqvists klassiske barnebøker om den vimsete gubben Pettersen og hans snakkesalige kamerat, katten Findus.

Fire hele sesonger av det populære barneprogrammet Peppa Gris ligger klar til streaming hos C More Film og Serier, så kan poden kose seg når det passer.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan streame og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.