Se Fartsblind på C More
© 2019 C More

C More film og serier inneholder en enorm katalog med titler du kan streame – i tillegg til at de lineære kanalene sender en rekke fantastiske filmer og serier. Du finner både nytt og klassisk, både lett og mer krevende underholdning for både store og små. C More har faktisk underholdning for alle! Usikker på hva du skal se i det voldsomt store utvalget hos C More i appen? Vi hjelper deg i gang.

For deg som søker supre serier

Det beste av det beste: Om det er skikkelig kvalitet du er ute etter på seriesiden finner du også en hel rekke fantastiske, kritikerroste serier hos C More. Fra Game of Thrones til Fargo og Catch 22.

Kritikerrost satire satt til annen verdenskrig, basert på en av amerikansk litteraturs aller største klassikere, produsert av George Clooney med ham selv og Hugh Laurie i to av rollene. Miniserie på 6 episoder.

Den avgjørende kampen om Westeros nærmer seg. Hvem vinner spillet om jerntronen, og hvordan vil det gå med trusselen fra nord? Se alle seks episoder av den åttende og avsluttende sesongen av dette storslagne fantasydramaet i appen nå.

TV-serien «Fargo» foregår i samme univers som filmen med samme navn (som du også finner i CMore-arkivet). Hver sesong utforsker nye historier til forskjellige tider i den lille byen Fargos historie. Har hele 9.0 på IMDB!

For filmfantasten

C More er det perfekte stedet for deg som elsker film – enten du ønsker deg de nyeste blockbusterne, de obligatoriske klassikerne eller det beste av europeisk og internasjonal film.

Oscar-vinnende drama med Frances McDormand, Woody Harrelson og Sam Rockwell i storform.

En skikkelig hjertevarm feelgood-komedie i britisk ånd: Sandra oppdager at hennes ektemann gjennom 40 år er utro, og flytter inn hos sin rake motsetning av en søster. Her blir hun introdusert for helt nye impulser og bekjentskaper, og får muligheten til å starte på ny.

Se Shoplifters på C More
© 2019 C More

Shoplifters

Kritikerrost, prisvinnende og rørende drama om en småkriminell familie som tar inn ei ung jente de finner frysende ute på gaten. Filmen ble nominert til Oscar og vant Gullpalmen i Cannes. Kommer 11. oktober.

C More satser tungt på nordisk krim, og har til og med egenproduserte titler som du ser aller først på kanalen og i Canal Digital-appen – som STHLM Reqviem. I tillegg finner du en rekke andre populære og kritikerroste nordiske krimserier og -filmer som Maria Wern, Frikjent og BECK

Først på C More! STHLM Rekviem er basert på de bestselgende bøkene til Kristina Ohlsson.

Stjernespekket spenningsdrama i åtte deler, basert på Carolina Neuraths virkelighetsinspirerte roman. Økonomijournalisten Bea (Julia Ragnarsson) oppdager uregelmessigheter i en svensk storbank, der hennes elsker Peder (Matias Varela) er direktør.

Stream sesong 7 av den populære serien om den dyktige svenske etterforskeren Maria Wern hos oss. I denne sesongen får Maria større utfordringer enn noensinne i form av politikertrusler, gisseldrama og en mystisk forsvinning.

For deg med dokumentar-dilla

Om du vil lære, bli forbløffet eller rørt, er det få ting som slår dokumentarfilm. Det er masse å velge mellom hos C More, fra lærerike dokumentarer som The Brink, forbløffende dokumentarer som Antropocen: Menneskets tidsalder til morsomme dokumentarer som Nothing like a Dame.

Intim og avslørende dokumentar om Steve Bannon, Donald Trumps tidligere sjefstrateg, og hans forsøk på å samle høyrepopulister verden over.

Alicia Wikander har fortellerstemmen i denne dokumentaren som reiser rundt til seks kontinenter og tjue land for å vise hvordan menneskene har forandret planeten. Visuelt storslagen og kritikerrost, dokumentaren viser virkelig at vi lever i Antropocen: Menneskenes tidsalder.

En hjertevarm og herlig samtale mellom fire av britisk dramas største ikoner: Judi Dench, Maggie Smith, Joan Plowright og Eileen Atkins møtes over en kopp te. De byr på både kvikke kommentarer og innsiktsfulle samtaler om livet og karrieren.

For hobbyhistorikeren

Om du liker filmene og seriene best med tidsriktige kostymer og kulisser har C More en hel masse titler for deg. Enten du ønsker deg den massive suksessen Vikings, det karakterdrevne sjørøver-dramaet i Black Sails, eller det knallharde britiske mellomkrigsdramaet Peaky Blinders.

Sjørøverdrama basert på historiske personer i sjørøvernes gullalder på 1700-tallet – generøst ispedd noen kunstneriske friheter. Har 8,2 i rating på filmnettstedet IMDB!

Basert på de forskjellige sagaene om vikinglegenden Ragnar Lodbrok. Har stort fokus på historisk nøyaktighet på detaljnivå. Vår egne Torbjørn Harr har en fremtredende rolle, og serien har 8,6 på IMDB.

Påkostet drama om et britisk gangsterdynasti i Birmingham rett etter første verdenskrig. Serien har hele 8,8 av 10 i rating på film- og TV-nettstedet IMDB. Se opp for svært kjente navn som Cillian Anderson, Tom Hardy og Adrien Brody, og et episk historisk drama i verdensklasse.

Superheltbonanza

Superheltfilmer har vokst seg til å bli sin helt egne sjanger de siste årene, med DC og Marvel sine storsatsninger på sine respektive superhelter. Du finner flere ikoniske superheltfilmer til streaming hos C More.

Christopher Nolan redefinerte en hel sjanger da han i 2005 skapte den ambisiøse Batman-trilogien med Christian Bale i tittelrollen. Hos C More kan du se alle tre filmene, og blant annet få med deg Heath Ledgers ikoniske tolkning av The Joker.

Det er action på full guffe i kjent Michael Bay stil, når han lager sin egen vri på den populære tegneserien med Shia LaBeouf og Megan Fox i hovedrollene. De fire første filmene i serien ligger ute til streaming.

Den kritikerroste superheltsuksessen der amasonen Diana (Wonder Woman) forlater sin isolerte paradisøy for å stoppe krigsguden Ares, som hun tror står bak første verdenskrig. Regissert av Patty Jenkins og med Gal Gadot og Chris Pine i hovedrollene.

For de store barna

Populære filmer som Lego-filmen og Boss Baby er bare noen av titlene de eldre barna trolig vil sette stor pris på hos C More – og som også er morsomme for voksne.

7-åringen Tim har en aldeles strålende tilværelse som enebarn, men når han får en ny lillebror som tar over i hjemmet, bokstavelig talt, snus tilværelsen hans på hodet.

Lego-filmen ble en braksuksess da den kom i 2014, og ble både rost kritikere og omfavnet av publikum, både liten og stor. Chris Pratt, Will Ferrell og Elizabeth Banks er bare noen av stjernene som gir stemmer til de små Lego-figurene.

Mens dinosaurene streifer rundt på jorden, møter vi Døgg, en modig hulemann som må kjempe mot Lord Behn og de andre arrogante bronsealderfolkene. Løsningen er å utfordre dem til en fotballkamp.

For de minste

C More har en stor katalog med titler, både filmer og serier, for barn i alle aldre. Her finner du både kjente titler som Gubben og Katten, Elias og Astrid Lindgren-filmer, men også den fantastiske animerte versjonen av Ronja Røverdatter, som hele familien uansett alder trolig vil sette stor pris på.

Tegnefilm basert på Sven Nordqvists klassiske barnebøker om den vimsete gubben Pettersen og hans snakkesalige kamerat, katten Findus.

Fire hele sesonger av det populære barneprogrammet Peppa Gris ligger klar til streaming hos C More Film og Serier, så kan poden kose seg når det passer.

Se Karsten og Petra på skattejakt på C More
© 2019 C More

Karsten og Petra på skattejakt

Den seneste filmen av de populære barnefilmene med Karsten og Petra. En dag på stranden finner Karsten og Petra en mystisk gammel boks nedgravd i sanden. Den inneholder noen fine ting og noe som ser ut til å være ledetråder til en skatt.

Nostalgi i særklasse

Klassikere er klassikere av en grunn, og C More har et stort utvalg av titler som frakter deg tilbake til enklere tider. Enten det er humor som «Hotell i særklasse» eller Astrid Lindgrens fantastiske univers.

Nå kan du få et gjensyn med selveste Basil Fawlty og besetningen ved det lille britiske hotellet på den engelske sørkysten. BBC-klassikeren med John Cleese i storform kan du streame i sin helhet hos oss.

Lasse Åberg har regi på disse norsksvenske klassikerne med Jon Skolmen og Lasse Åberg i hovedrollene. Hysteriske forviklinger og et herlig gjensyn med skandinavisk 80-tall.

Du finner timesvis med en rekke av Astrid Lindgrens aller største klassikere klare til streaming hos oss. Blant dem Pippi-filmene, Vi på Saltkråkan, Emil i Lønneberget og Barna i Bakkebygrenda.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.