Offline

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Med vår nye offline-funksjon i Canal Digital-appen kan dere laste ned et stort antall serier og filmer på nettbrett eller mobil, så får barna timesvis med underholdning uten at det spiser opp datatrafikk. Perfekt til hyttetur uten dekning, lange flyturer i flymodus og ikke minst på tog og buss, der dekningen ofte varierer stort. Her er bare noe av den fantastiske barne-underholdningen dere kan laste ned før dere drar ut på neste familieferie – inkludert for alle Familiepakke-kunder.

For de minste:

10 år gamle Ryder leder redningspatruljen Paw Patrol, som består av en rekke valper, som alle har ferdigheter basert på ekte yrker, som politi- og brannkonstabel. De søte valpene i Paw Patrol er alltid klare til å redde dagen i Adventure Bay, og i tillegg til å lære barna om samarbeid, fokuserer serien også på å lære barna om å ta vare på dyr.

Blaze og monstermachinene er en animert TV-serie med fokus på å lære de minste barna vitenskap, teknologi og matematikk. Serien følger gutten AJ, som er et teknisk geni, og monstertrucken Blaze, som sammen med andre venner konkurrerer mot juksemakeren Crusher eller hjelper hverandre med å løse forskjellige utfordringer.

For eldre barn:

Familien Thunderman er en super familie i ordets rette forstand: Phoebe og Max er et par tvillinger som i tillegg til å dele bursdag, deler et sett med superkrefter de har arvet fra sin mor og far. Men der Phoebe kom til verden god, er Max ond. Denne superrivaliseringen kombinert med alle andre problemer ungdomstilværelsen fører med seg leder til en mengde morsomme situasjoner.

13 år gamle Henry Hart lander sin første deltidsjobb som hjelperen til superhelten Captain Man. Problemet er bare at Henry får streng beskjed om å holde sin superheltjobb hemmelig. Dermed må han sjonglere et dobbeltliv der hans beste venner Charlotte og Jasper, hans yngre søster, Piper, og hans foreldre på en side ikke aner hans hemmelige identitet, mens hans nye sjef Captain Man på den annen side, jobber med å gjøre klar en arvtager til han skal pensjonere seg.

For å laste ned filmer og serier må du ha Canal Digital-appen på mobil eller nettbrett. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, gjør du det først. 1. Åpne Canal Digital-appen 2. Velg «mer» nederst i menyen 3. Velg «tilgjengelig for nedlastning» i menyen 4. Trykk på nedlastningsikonet til høyre for bilde av serien/filmen 5. Nedlastning starter 6. Velg «mer» nederst i menyen for å gå til «Mine nedlastninger»