TV for hele familien med Familiepakken

Det fine med taco er at det er en rett som anerkjenner at folk rundt bordet liker forskjellige ting. Så kan en som vil ha ananas i tacoen sitte og spise sammen med en som ikke kan fordra ananas, uten problemer. Sånn bør det være med familiens TV-løsning også: En TV-løsning som sørger for at hvert enkelt medlem av familien får det som det vil, uansett om de liker ananas eller ei, samtidig som man kan samles rundt TVen om man vil.

Underholdning for alle

Få krystallklare bilder med Canal Digital

For lyd- og bilde-feinschmeckeren

TV-signaler sendt fra satellitter med stor kapasitet gir krystallklar lyd og bilde. OnePlace-dekoderen vår er spekket med smarte funksjoner for å gjøre TV-opplevelsen enda bedre.

Stream masse barneunderholdning hos Canal Digital

For de små skjermene

TV i pute- og teppefortet med mammas mobil: Vi har en rekke fantastiske barneserier for både de minste, og de større barna, som de kan streame akkurat når de vil.

Se hele sesonger av fantastiske serier med Canal Digital

For seriefantasten

Stream hele sesonger av de nye snakkis-serier, kult-serier, klassikere og gode guilty-pleasure-serier. Seriene i vårt streamingarkiv er helt inkludert i våre kanalpakker og uten ekstra kostnad.

Se programmer i en hel uke etter at de er sendt på TV i ukesarkivet

For tidsklemma

Vi gjør det lettere å få med seg det du vil, selv i en travel hverdag. I vårt populære Ukesarkiv ligger TV-programmer ute i en hel uke etter at de er sendt. Og vår OnePlace-dekoder har i tillegg en start forfra-funksjon som er glitrende når man er litt sent ute til favorittserien.