Sommer med Canal Digital-appen
© 2018 Canal Digital

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Canal Digitals kunder: – Dette liker vi best med Canal Digital-appen

Årets sommer har vært en sommer å være ute i. At store deler av landet nærmest har hatt solgaranti hver dag, er noe finværshungrige nordmenn bare kunne drømme om da vinteren stod på maks styrke for noen måneder siden. Tenk da, å kunne sitte i solen på sørlandske svaberg og koble av med sommerens største begivenheter på TV. Det er akkurat det Canal Digital-kunde Frank Jacobsen fra Fevik har gjort. – Jeg har en båt jeg har brukt mye i sommer. Og ettersom VM-kamper og Tour de France ble sendt på dagtid, ble Canal Digital-appen brukt flittig, både på telefonen og nettbrettet mitt, sier han til Canal Digital.

Kåret årets sommerfavoritter

I sommer arrangerte vi en konkurranse der vi oppfordret våre kunder til å sende inn sine sommerfavoritter i Canal Digital-appen. Vinneren av konkurransen ble Frank Jacobsen, som dermed fikk en fin gave på tampen av sommeren: en iPhone X. Canal Digital-appen er spekket med TV-serier og filmer – både kultfavoritter, klassikere og ny og kritikerrost underholdning – som er inkludert for alle kunder med Familiepakken.

Eliteserien

Appen gir også mulighet til å se TV-kanalene direkte der man er. Man kan også se favorittprogrammene etter at de ble har blitt sendt på TV i appens ukesarkiv. Akkurat muligheten til å se TV der man er, har Frank Jacobsen vært svært fornøyd med i sommer. – Jeg fant ut at det var helt fantastisk å kunne sitte i en stol å se på kamp og være ute på skjæra, samtidig. Appen var veldig fleksibel, sier han. Men Jacobsen fant også andre måter å bruke appen på: – Jeg var på festival i sommer. Det gikk en kamp jeg ville se, og akkurat da var det ikke musikk som jeg ønsket å høre, så da satte jeg meg litt lenger bak og kikket på kamp.

– Svært enkel i bruk

I forbindelse med konkurransen har flere kunder også gitt tilbakemelding på hva de liker best med appen, og fra svarene vi har fått inn er det tydelig at det er flere enn Jacobsen som har satt stor pris på å kunne bruke appen på ferie. Enkelte har også påpekt at muligheten for å se programmer i ukesarkivet har vært svært velkomment på sommerdager fylt av aktiviteter.

Prison break
©2018 FOX

Canal Digital-appen er designet for å være så enkel å bruke at hvem som helst, uansett ferdighetsnivå, skal kunne nyte sin ønskede underholdning i den. Flere av våre kunder har trukket frem nettopp enkelheten som sin favorittfunksjon, og Jacobsen forteller at også hans familie er fornøyd med hvor enkel den er å bruke. – Jeg har bare vist dem det grunnleggende, og de syns det virker veldig bra. Det er tydelig at de syns det er en god løsning, for jeg hører ikke mye klaging, sier han.

En fantastisk TV-høst

Selv om sommeren begynner å gå mot slutten er det gode muligheter for at det blir flere flotte dager for oss som liker å være ute, før høstmørket setter inn. Og selv om VM er over, byr høsten på mengder av sport for ikke å snakke om TV-premierer som kan nytes i appen. For Leeds supporteren Frank Jacobsen, som kan se Championship-laget på Viasport, blir det med andre ord fort mer favoritt-fotball i sola blant måkeskrik og bølgeskvulp i skjærgården.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.