Lever det gode livet på hytta
Foto: Christine Heim

Pål André Czwartek og familien lever det gode livet på hytta

Familien Takelund Czwartek elsker å være på hytta si på Ullerøy. Der er TV en helt naturlig del av hyttekosen. Noen blir imidlertid ivrigere enn andre under fotballkamper...

– I 1946 rodde oldefaren min opp hit fra Sannesund i Sarpsborg med noen planker i båten. Han tok kontakt med bonden som eide området, og spurte om han fikk lov å ha festetomt her. Det fikk han, og han begynte å snekre med det samme, forteller Lene Takelund. Gjennom årene ble hytta påbygd og utvidet flere ganger. I 2008 ble den gamle hytta revet, og en ny kom opp på samme plass. Hytta ligger på en høyde på Ullerøy, med upåklagelig utsikt over både nordre og søndre Karlsøy. Vendt ut mot vannet er det store vindusflater, så lyset flommer inn over stua. Her elsker familien på fire å tilbringe tid sammen på sommeren.

Det blir fort for mye sport - Canal Digital
Foto: Christine Heim

Det blir for mye sport

Familien, som i det daglige bor på Grålum, består av pappa Pål Andrè Czwartek, mamma Lene Takelund og døtrene Ida (10) og Linnea (13). For ni år siden tilbragte Pål Andrè Czwartek store deler av hverdagen med å løpe rundt på gressmatta på Fredrikstad Stadion mens publikum heiet og sang navnet hans. Men selv om fotballskoa er lagt på hylla har ikke sportsinteressen blitt mindre. – Jeg ser mye fotball på TV, ja. Særlig nå under VM! Og så ser jeg mye annet i tillegg da. På sommeren går det mye i Tour de France, blant annet, gliser han. – Pappa er helt gærn! En gang brølte han så høyt at hyttenaboene skvatt, røper Linnea.

Hytta på Ullerøy brukes sjeldent på vinterstid. Derfor er det også fullstendig unødvendig å betale for TV på hytta hele året. – Vi Canal Digital Satelitt på hytta, og det er kjempefint å slippe å betale når man ikke er på hytta. Vi er veldig fornøyde, og har ikke vurdert å bytte, sier Pål André. – Det har fungert kjempefint for oss, nikker Lene.

TV er viktig på hytta - Canal Digital
Foto: Christine Heim

TV er viktig på hytta

Selv om man gjerne tilbringer mye tid utendørs på hytta, er det viktig for familien å ha et fullkomment tv-tilbud når kvelden sniker seg på, eller kanskje når sommerregnet siler ned utenfor. – Det er klart at det kommer dårlige dager, selv på sommeren. Og dessuten ser vi gjerne en film sammen på kvelden, smiler Lene mens hun kutter vannmelon. De fire har ulike preferanser på skjermen. Mens Pål André helst ser fotball og sykling, og barna helst vil se på Nickelodeon, engasjerer Lene seg i blant annet håndball. – Du ser på Kardashian også da mamma, ler døtrene. – Hehe, ja kanskje iblant. Og Graham Norton Show er fantastisk. Det elsker jeg å se på, svarer hun.

Bestill TV på hytta

Vi stiller stadig høyere krav til TV-opplevelsen på hytta. Med hyttepakken vår får du en diskre flatantenne, Smart HD-dekoder og mulighet til å fryse abonnementet ditt når du ikke benytter det.

Det er raskt og enkelt å bestille på nett.

Her finner du en komplett oversikt over ditt kundeforhold

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.