Første sesong av Legion ser du i seriearkivet vårt nå. Andre sesong kommer på kanalen Fox i april.
Legion ser du på Fox
© Fox+

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Dette er TV-seriene vi gleder oss til i 2018

2018 er fullspekket med gode serier, og her har vi plukket ut noen av de vi gleder oss mest til å se. Her finner du alt fra serier om en autistisk kirurg til antihelter, fra svidd gummi til botox, og fra hiphop-tilværelsen i Atlanta til oljeeventyr i Norge.

Top Gear

Vi har hatt mange latterkuler med gærningene i Top Gear, og da den originale programledertrioen ble erstattet ble dette møtt med stor skepsis blandt alle fans, men sesongen ble likevel en stor seersuksess.

Det siste året har gjengen vært travelt opptatt med å teste raske biler og andre doninger verden rundt. Fest sikkerhetsbeltene og gjør deg klar for de råeste bilene, spektakulære steder og masse svidd gummi!

Vi viser førpremiere på første episode 25. februar, to dager før den ordinære sesongpremieren. Top Gear ser du på på BBC Brit og i Ukesarkivet.

The Good Doctor

Hvordan går det når kirurgen er en blanding av Rain Man, McGyver og Dr. House? Det får vi se i The Good Doctor, hvor vi følger den unge autistiske kirurgen Dr. Shaun Murphy. 

Med superhukommelse, en ekstraordinær evne til å visualisere innsiden av kropper og improvisering med medisinske verktøy gjør Shaun til en blanding av Rain Man, McGyver og Dr. House. En liten klype Grey's Anatomy på toppen av det hele, så har du en knallsterk TV-serie.

The Good Doctor ser du på TV2 tirsdager kl 22.35 og i Ukesarkivet.

Les mer om Ukesarkivet

En natt

Uansett om det er det år og dag siden sist du var på date eller du er på date hver uke, denne serien får deg virkelig til å føle på spenningen som utspiller seg mellom to personer på første date. 

Serien, som er skrevet av Øystein Karlsen og Kristopher Schau, er en hyllest til Oslo og det datende paret spilles svært så troverdig av Anders Baasmo Christiansen og MyAnna Buring. Sjarmerende, fint og herlig!

En natt ser du på NRK nett-TV.

Tips: Alle episodene av En natt kan du se med NRK appen på dekoderen din. Trykk på meny-knappen på fjernkontrollen og bla deg frem til NRK-appen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Good Behavior kan du se i seriearkivet vårt
Good Behavior på TNT
© TNT

Good Behavior

Liker du de litt mørke seriene? Da bør du få med deg Good Behavior. Brutal, forførende og sexy, - en serie du fort blir hektet på. 

Serien handler om svindleren og tyven Letty og snikmorderen Javier, som forøsker å leve et normalt liv og skape en bedre fremtid for sønnen Jakob. Noe som viser seg å være ganske nytteløst når de møter på noe farligere enn FBI, nemlig fortiden.

Vil du vite mer om serien? Les mer om Good Behavior.

Sesong 1 og 2 av TNT-serien Good Behavior kan du se i seriearkivet vårt, inkludert for alle våre kunder med Familiepakken. Se Good Behavior.

Sophie Elises verden

Hvem er egentlig Sophie Elise Isachsen, på innsiden? I denne helt nye serien Sophie Elises verden viser Harstad-jenta hvem hun egentlig er. Gjennom ti episoder følger vi tett på bloggeren, forfatteren og artisten gjennom en tung, men samtidig givende tid.

Sophie Elises verden ser du på TV2 Livsstil torsdager kl 22.00 og lørdager kl 20.30. Episodene finner du også i Ukesarkivet.

Homeland

Det er vel få serier som er like nervepirrende som Homeland, og forrige sesong fikk en særdeles dramatisk avslutning.

Carrie har forlatt jobben i Det hvite hus og kjemper for å få løslatt flere hundre medlemmer av USAs etterretningsfellesskap som presidenten har fengslet. Alt ligger til rette for at denne sesongen blir utrolig spennende.

Homeland sesong 7 har premiere 19. februar på TV 2. Episodene blir også liggende i Ukesarkivet. 

Og hvis du vil se episodene før de blir vist på TV, finner du dem til leie for 19 kroner per episode. Se siste sesong før alle andre her.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Ash vs Evil Dead

Husker du "video nasties"-filmene fra 80-tallet og at Evil Dead var en av de aller største kult-favorittene? Da ville du kanskje aldri trodd at du noen gang skulle oppleve at disse svært blodige og samtidig hysterisk over-the-top morsomme filmene skulle bli TV-serie...

Dette er ikke en serie for alle, men for de som enten har et nostalgisk forhold til filmene eller bare har lyst til å se noe som ikke ligner noe annet der ute, og som tøyer grensene for hva som kan vises på TV. OBS, ikke for barn!!

Har du C More-abonnement kan du se sesong 3 av Ash vs Evil Dead fra 26. februar.

Atlanta 

Atlanta ble en av de store kritikerfavorittene i 2017 og handler om en rapper og hans manager-fetter. En litt annerledes hverdag enn den vi er vant til...

Serien er et jordnært portrett av to mer eller mindre hardtarbeidende unge menn og deres uglamorøse jakt på stjernelivet.

Har du Familiepakken kan du se første sesong av Atlanta i seriearkivet vårt, og andre sesong blir tilgjengelig i mars. Se første sesong av Atlanta.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Atlanta finner du i seriearkivet vårt
Atlanta ser du på Fox+
© Fox+

Legion

Du trenger ikke være glad i superhelter for å digge Legion, for denne serien er rett og slett en innertier. Legion handler om en mentalt syk ung mann med et vinnende vesen.

Nøkkelen til Legions suksess tror vi ligger i det sjangeroverskridende mellom psykologisk thriller, drama, og superheltaction. Noe for enhver smak med andre ord.

Har du Familiepakken kan du se første sesong av Legion i seriearkivet vårt nå, mens sesong 2 kommer på TV-kanalen Fox i april. Se sesong 1 av Legion.

Neste sommer

Dette er en fantastisk serie som har den gode egenskapen at den klarer å samle hele familien, både små og store foran TV-skjermen, og det er det ikke mange serier som klarer.

Serien går alltid på våren og for oss symboliserer den norsk sommer på sitt beste, med "gode" (?) naboer, familie, båtliv, sol, svaberg og måkeskrik. Neste Sommer er et sikkert vår-tegn og gjør at vi virkelig begynner å lengte etter sommer'n.

Neste sommer har premiere i løpet av våren og blir også å finne i vårt seriearkiv.

Lykkeland

Vi har store forventninger til NRK sin storsatsning om det norske oljeeventyret. Handlingen forløper seg i oljehovedstaden Stavanger på 1960-tallet, og vi blir kjent med flere unge mennesker som opplever både endringer og muligheter i det nye Norge.

De unge hovedrolleinnehaverne spilles av nye fjes, mens Pia Tjelta og Per Kjerstad spiller radarparet Fredrik og Ingrid Nyman. Denne gleder vi oss til å se!

Lykkeland kommer på NRK1 i løpet av 2018.

Anbefalingen er skrevet av Morten og Kristoffer i Canal Digital-redaksjonen, 09.02.2018

Se TV-seriene når og hvor du vil

Du kan se seriene på den skjermen du vil, når du vil. Det er jo ikke alltid at det passer seg å se på den store skjermen i stua. Av og til er det greit å ta med seg nettbrettet og se serien et annet sted, enten hjemme eller på farten. Med strømmetjenesten vår har du tilgang til seriene der du er.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.