Netflix hos Canal Digital

Dette sier mediene om OnePlace-dekoderens nye Netflix-funksjon

Om du er er lei av å sjonglere HDMI-innganger og forskjellige streamingtjenester på forskjellige steder, har vi i Canal Digital gode nyheter til deg! Fra og med 7. november kan du se Netflix rett på vår nyeste dekoder. Dermed samler OnePlace-dekoderen enda mer underholdning i ett og samme grensesnitt.

Vi har allerede samlet vårt fyldige arkiv med titler du kan streame, alle våre TV-kanaler og hele vårt ukesarkiv på samme sted på OnePlace-dekoderen, og nå kan du altså switche direkte fra favorittprogrammet ditt på TVen til favorittserien din på Netflix. Det er så enkelt som å skifte kanal (du finner Netflix på kanalplass 123) eller å fortelle dekoderen din hva du ønsker å se med vårt talesøk. Du finner også en egen Netflix-app i dekoderens brukergrensesnitt.

Netflix krever eget abonnement, som du kan bestille direkte på OnePlace-dekoderen.

Vi er ikke bare svært stolte over å gi våre kunder en enda bedre og sømløs underholdningshverdag, flere medier omtaler den nye oppdateringen positivt:

Nettavisen: «En stemmesøkfunskjon som faktisk funker»

Nettavisen har tidligere gitt Canal Digitals dekoder svært gode skussmål, og skriver dette om OnePlace:

«Løsningen tilbyr en av de mest strømlinjeformede og elegante brukeropplevelsene fra en TV-boks på markedet.»

En av de store nyvinningene på OnePlace-dekoderen er at den lar deg søke etter det du vil se med stemmen.

UI Netflix

«Den kanskje aller viktigste funksjonen er en stemmesøkfunskjon som faktisk fungerer - og som lar deg søke på innhold på tvers av en rekke integrerte funksjoner,» skriver Nettavisen, og legger til:

«Netflix integreres nå svært tett med den generelle TV-opplevelsen.»

Det betyr altså at du nå også vil kunne bruke stemmesøket til å søke etter Netflix-titler, samtidig som Netflix-titler vil dukke opp i vanlig søk etter underholdning på dekoderen.

Digi.no: «Begynner å høste fruktene av Google-samarbeidet»

OnePlace-dekoderen er bygget på en plattform fra teknologigiganten Google. For deg som kunde betyr det at du får glede av nyvinninger fra Google på dekoderen din.

«Nå kommer Googles talesøk og smarthjem-kontroller også på norsk. Det åpner nye muligheter for Canal digital-kunder som er lei av å tukle med fjernkontrollen for å finne frem i innholdet,» skriver digi.no.

House of cards Netflix

Tek.no: «Storoppdatering for Canal Digital-kunder»

Også tek.no, som ga OnePlace-dekoderen 9/10 da den ble lansert, omtaler den nye Netflix-oppdateringen, og peker på at det nå blir «enda mer å se hos Canal Digital.»

Oppdateringen skjer automatisk for alle som har OnePlace-dekoder som er koblet til nett, og forbedrer brukeropplevelsen ytterligere med blant annet forbedret søk på tvers av TV-plattformen til Canal Digital.

Mange går for full pakke og vil ikke gå glipp av noe, andre ønsker bare de vanligste kanalene. Nå har vi samlet kundenes ønsker og behov i tre ulike favorittpakker, for å gjøre det oversiktlig og lett for deg å se hva du får.