One Strange Rock på Nat Geo
© 2018 National Geographic

Natur- og dokumentarfilmer

Av og til er det er deilig å kunne lene seg tilbake og lære mer - få ny innsikt eller kanskje få dypere innsyn i noe du allerede kan mye om. La seg begeistre, overraske, eller sjokkere. Bli oppgitt og trist, eller smile og le så tårene triller. Dokumentarer berører de fleste spekter ved oss mennesker, og det er jo alltid noe interessant og berikende å se. Vi har massevis av gode dokumentarer du kan se i strømmetjenesten når du vil, og her har vi plukket ut noen av dem.

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

One Strange Rock

Jorda vår fra helt nye vinkler

Det er Will Smiths stemme som forteller historien i One Strange Rock. Her får vi historien om jorden og hvordan alt henger sammen servert med svimlende naturbilder og grensesprengende vitenskap, - og alt bindes sammen av den eneste yrkesgruppa som noensinne har forlatt jordkloden, nemlig astronautene. 

One Strange Rock ligger i strømmetjenesten frem til juni 2018. 

Dokumentarer fra National Geographic

Abonnerer du på Familiepakken har du mange natur- og dokumentarserier fra National Geographic sitt seriearkiv som du kan se når du vil.

Grace Jones: Bloodlight og Bami

Den ikoniske stjernen, Grace Jones, slipper oss innpå livet, både privat med familien på Jamaica. Resultatet er en unik skildring av et menneske som strever etter å være fullstendig fargerik og levende til enhver tid.

En ubehagelig oppfølger

Et tiår etter at "En ubehagelig sannhet" satte klimaendringer på dagsordenen kommer denne rystende og medrivende oppfølgeren, som viser hvor nær vi er en ekte energirevolusjon.