Mars førpremiere sesong 2
© 2018 National Geographic

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Snart kan vi dra til Mars – her er serien som viser hvordan det vil bli

Har du lurt på hvordan det vil være å bo på Mars? Dette er ett av flere spørsmål som den påkostede serien Mars forsøker å finne svaret på. Du kan se hele første sesong med Canal Digital-appen, nye episoder fra sesong to blir også lagt ut fortløpende etter at de har blir sendt på TV.

Unik sjangerblanding

I den første sesongen blir vi med på jomfruturen til vitenskapsfolkene fra International Mars Science Foundation (IMSF). I sesong to har disse vært på Mars i fem år, og året er 2042.

IMSF klarer ikke å finansiere kolonien selv, og slipper derfor til kommersielle krefter fra privat næringsliv. Men klarer de ofte motstridende interessene mellom vitenskap og privat næringsliv å leve sammen?

Norsk innslag

TV-veteran Dee Johnson er seriens hovedprodusent, og blant øvrige produsenter finner vi Hollywood-legendene Ron Howard og Brian Grazer og deres Imagine Entertainment.

Første episode har for øvrig også en lengre dokumentarsekvens med norske Morten Bergan, og hans arbeidshverdag på oljeplattformen Goliat. Hensikten med å følge Bergan er å vise hvordan vi også her på jorda drar til mindre gjestmilde deler av kloden, og er lenge borte fra familien, for å høste av naturressursene.

Førpremieren av Mars sesong 2 kan du se med Canal Digital-appen fra og med 4.november. Hver uke fremover legger vi også ut ny episode.

Med Familiepakken er hele sesong 1 og 2 inkludert - uten ekstra kostnad.

Slik streamer du på alle skjermer

Mars

Gikk du glipp av sesong 1 av Mars? Her kan du varme opp med alle episodene.

Hva kan vi vente oss av sesong 2?

På selve førpremieren, fikk vi et eksklusivt møte med skuespillerne fra serien, Jeff Hephner og Hana Seung. Her forteller de hva vi kan vente oss av den nye sesongen. 

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.