Smart HD-dekoder

Få maksimalt ut av din Smart HD-dekoder med ett enkelt grep

Kobler du din Smart HD-dekoder til internett får du tilgang til Canal Digital sin strømmetjeneste og en hel verden av TV-program, serier og filmer du ikke hadde tidligere. Strømmetjenesten rommer i dag rundt 28 000 titler, og utklasserer dermed store aktører som Netflix, HBO, TV2 Sumo og Viaplay. Dette er en vel bevart hemmelighet for mange. I filmen nedenfor kan du se hvor enkelt det er å koble Smart HD-dekoderen til internett.

Det kan høres overveldende ut med så mye innhold, men takket være en svært brukervennlig strømmetjeneste er det en enkel sak å finne frem til innhold som er relevant for deg. Har du vår mest populære kanalpakke, Familiepakken, er mye av innholdet allerede inkludert i abonnementet ditt.

Les også: 9 av 9 anbefaler Canal Digital sin strømmetjeneste

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Strømming på din dekoder.

Når dekoderen er tilkoblet får du mer ut av TV-abonnementet ditt

Når du har koblet dekoderen til internett åpner det seg som sagt en hel ny verden av innhold og funksjoner. Du kan spole frem og tilbake i programmer, dykke ned i Ukesarkivet og se programmer du ikke fikk med deg tidligere i uken, og du kan starte sendingen på nytt om du kom for sent hjem.

Og visste du at du har en magisk knapp på fjernkontrollen som tar deg rett inn i strømmetjenesten? Der får du tilgang til et hav av leiefilmer og annen TV-underholdning du ikke hadde før, blant annet filmer og serier fra Paramount+Fox+ og Disney Movies On Demand

I filmen nedenfor ser du hvordan den magiske knappen fungerer.

Les mer om den magiske knappen

Føler du deg nå klar til å få maksimalt ut av TV-opplevelsen din? Slik kobler du opp Smart HD-dekoderen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.