Smart HD-dekoder

Få maksimalt ut av din Smart HD-dekoder med ett enkelt grep

Kobler du din Smart HD-dekoder til internett får du tilgang til Canal Digital sin strømmetjeneste og en hel verden av TV-program, serier og filmer du ikke hadde tidligere. Strømmetjenesten rommer i dag rundt 28 000 titler, og utklasserer dermed store aktører som Netflix, HBO, TV2 Sumo og Viaplay. Dette er en vel bevart hemmelighet for mange. I filmen nedenfor kan du se hvor enkelt det er å koble Smart HD-dekoderen til internett.

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Det kan høres overveldende ut med så mye innhold, men takket være en svært brukervennlig strømmetjeneste er det en enkel sak å finne frem til innhold som er relevant for deg. Har du vår mest populære kanalpakke, Familiepakken, er mye av innholdet allerede inkludert i abonnementet ditt.

Les også: 9 av 9 anbefaler Canal Digital sin strømmetjeneste

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Strømming på din dekoder.

Når dekoderen er tilkoblet får du mer ut av TV-abonnementet ditt

Når du har koblet dekoderen til internett åpner det seg som sagt en hel ny verden av innhold og funksjoner. Du kan spole frem og tilbake i programmer, dykke ned i Ukesarkivet og se programmer du ikke fikk med deg tidligere i uken, og du kan starte sendingen på nytt om du kom for sent hjem.

Og visste du at du har en magisk knapp på fjernkontrollen som tar deg rett inn i strømmetjenesten? Der får du tilgang til et hav av leiefilmer og annen TV-underholdning du ikke hadde før, blant annet filmer og serier fra Paramount+Fox+ og Disney Movies On Demand

I filmen nedenfor ser du hvordan den magiske knappen fungerer.

Les mer om den magiske knappen

Føler du deg nå klar til å få maksimalt ut av TV-opplevelsen din? Slik kobler du opp Smart HD-dekoderen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.