Mark Strong i «Deep State»
© 2018 FOX

Førpremiere: Nå kan du se vårens heftigste spionthriller før alle andre

Husker du det deilige adrenalinrushet fra første gang du så «Homeland»? Eller er du fan av storslåtte konspirasjonsthrillere som Jason Bourne-filmene eller nyere James Bond? Da bør du følge med nå. 16. april debuterer nemlig den splitter nye britiske serien «Deep State» på Canal Digitals strømmetjeneste - én uke før den ordinære TV-premieren på FOX. – Fengende og intens dramaserie i åtte deler, som gir deg lyst på mer, skriver engelske TV Times før premieren.

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Ingenting er som du tror ...

Mark Strong spiller den tidligere MI6-agenten Max Easton, som har etablert seg på nytt i Frankrike med kone og barn som ikke vet om hans tidligere liv

Så viser det seg at sønnen fra et tidligere ekteskap, som han ikke har sett på flere år (spilt av Joe Dempsie, kjent fra «Game of Thrones»), også har gått i farens spion-fotspor, og tilsynelatende er drept i Teheran.

Motvillig går Max med på et siste oppdrag for å hevne sønnen, bare for å oppdage at lite er som han først hadde trodd.

Ganske snart blir han nødt til å hanskes med mektige pengeinteresser, korrupte politikere og rene kjeltringer, samtidig som Max' utsikter til å kunne legge rifla på hylla og returnere til sitt gamle liv blir stadig dårligere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Deep State ser du på Fox
© 2018 Fox

Høyaktuell spiontematikk

FOX har allerede gitt grønt lys for en sesong to av «Deep State», ikke minst fordi mye av tematikken føles så relevant i en virkelig verden av russiske spioner, despotiske statsledere og storpolitikk i Midt-Østen.

Mark Strong, kjent fra filmer som «Kick-Ass» og «Zero Dark Thirty» sier sjansen til å spille en mangefasettert figur trakk ham til rollen. I løpet av første episode får du både se begge sidene av Max - han lager pannekaker til barna i ett øyeblikk og torturerer noen ved å trekke ut fingerneglene hans i det neste.

– Max Easton prøver å gjøre bra ting, men mange av valgene han gjør får ham i trøbbel.

– Jeg måtte finne ut hvordan noen kan leve sånn. Ved å bli med i MI6 prøver han å gjøre verden til et bedre sted, på sitt vis. Men over tid skjønner han at det han gjør er forferdelig, sier Mark Strong til Vanity Fair.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Deep State ser du på Fox
© 2018 Fox

Seriøs og voldsom

«Deep State» er definitivt en bred actionserie med heftige scener, men serieskaper Matthew Parkhill oppgir også den Oscar-belønnede og veldig seriøse George Clooney-filmen «Syriana» som en viktig inspirasjonskilde.

– Selv om «Deep State» har action, eksplosjoner og spioner, er det ikke bare popcorn, sier skuespiller Joe Dempsie til Evening Standard.

Serien er innspilt i Frankrike, England og i Marokko, og blant øvrige skuespillere finner vi blant andre Karima McAdams («Vikings») og norske David Menkin i en bitteliten rolle.

Se vårt eksklusive intervju med teamet bak Deep State

Vi var så heldige å møte skuespillerne og serieskaper Matthew Parkhill i London. Her forteller de hva slags serie vi har i vente, seriens aktualitet og hvorfor Mark Strong er så tiltrukket av spionsjangeren.

Her ser du Deep State

«Deep State» har premiere på FOX 23. april kl. 21.55, men allerede uka før, fra 16. april, blir første episode tilgjengelig i strømmetjenesten vår.

Deretter vil de kommende episodene også bli tilgjengelige en uke før de går på TV. Så da kan du holde deg et hestehode foran alle andre gjennom hele sesongen.

Du finner serien under Aktuelle sesonger, eller du kan søke etter den i søkefeltet.

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.