Jalkapallo

Premier League er godt i gang, og kampprogrammet begynner virkelig å tette seg til før den når toppen for de fleste engelske klubbene rundt nyttår, med kamper i både cuper og liga, og et tett juleprogram. November byr på to store lokalderbyer, og en rekke tøffe bortekamper for storlagene som ligger svært jevnt i toppen av tabellen. Her finner du høydepunktene – og TV-kampene – i Premier League i november. Alle kamper går på TV 2 Sport Premium. Psst! Om TV-en er opptatt, og du har brukt opp ukens fotball-på-TVen-kvote, husk at du kan se alle fotballkampene direkte i Canal Digital-appen på PC/Mac, mobil, nettbrett når du er tilkoblet ditt hjemmenettverk.

Manchester United – Manchester City
© TV 2 Sport Premium

Manchester City – Manchester United / 11.11 – 17.30

Søndag 11. november braker to av de aller største klubbene i engelsk historie sammen på Old Trafford – til det som trolig blir et forrykende lokalderby.

Mens Mourinho er notorisk for sin forsvarsfotball, spiller Pep Guardiola og hans mannskap noe av Europas mest forrykende angrepsspill, med scoringsrekord i fjorårets Premier League. Spørsmålet er hvilken stil som trekker det lengste strået.

Svaret får du på TV 2 Sport Premium søndag 11. november klokken 17.30.

Chelsea – Tottenham / 24.11 – 18.30

Selv om London-derbyet mellom Chelsea og Tottenham ikke er like notorisk som Merseyside-, Tyneside-, Manchester-derbyene, eller til og med derbyet mellom Tottenham og Arsenal har likevel loaklrivaleriet mellom Chelsea og Tottenham dype historiske røtter.

I skrivende stund har begge lag hatt en god start på sesongen, selv om ubeseirede Chelsea så langt har gjort det best med sin nye manager Maurizio Sarri. Tre poeng er uansett livsviktig for begge lag i jakten på både topp-fire-plassering og tittel, med så mange andre lag om beinet.

Oppgjøret ser du på TV 2 Sport Premium lørdag 24. november klokken 18.30.

Premier League-kampene på TV i november

Alle kampene ser du på TV 2 Sport Premium.

12. runde /10. – 11. november

Lørdag 10. november:

Klokken 13:30: Cardiff – Brighton

Klokken 16:00: Newcastle – Bournemouth

Klokken 18:30: Crystal Palace – Tottenham

Søndag 11. november:

Klokken 13:00: Liverpool – Fulham

Klokken 15:15: Chelsea – Everton

Klokken 17:30: Manchester City – Manchester United

13. runde / 24. – 26. november

Lørdag 24. november:

Klokken 16:00: Manchester United – Crystal Palace

Klokken 18:30: Tottenham – Chelsea

Søndag 25. november: 

Klokken 14:30: Bornemouth – Arsenal

Klokken 17:00: Wolverhampton – Huddersfield

Mandag 26. november:

Klokken 21:00: Burnley – Newcastle

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. Vi har nemlig samlet all sporten på ett sted i Canal Digital-appen. Du får en enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå, senere på dagen, i morgen eller det som ble sendt i går - uavhengig av hvilken kanal det går på.