Genius: Picasso
© 2018 National Geographic

Masse ekstra innhold i 10 dager

Fra 7. til 17. juni kan du prøve tre nye TV-kanaler og en rekke inkluderte serier fra FOX - når og hvor du vil, og helt kostnadsfritt. FOX, National Geographic og Nat Geo Wild sender en rekke fantastiske serier og dokumentarer – og i ti dager kan du virkelig fråtse i det beste kanalene har å by på. Flere av seriene og dokumentarene som sendes på TV – i tillegg til mange flere – finner du dessuten inkludert i Canal Digital-appen, så du kan se dem når og hvor du vil. God fornøyelse!

TV-kanaler du kan se

Du finner kanalene på følgende kanalplasser på dekoderen din: FOX - kanalplass 33 National Geographic - kanalplass 32 Nat Geo Wild - kanalplass 50

TV-kanalen FOX sender et bredt utvalg av både klassiske og internasjonale serier med fokus på underholdning. Her ser du komedier som Futurama og Family Guy, dramaserier som NCIS og 9-1-1, eventyr og spenning som The Librarians, Walking Dead og Lucifer og kritikerfavoritter som Atlanta, Legion og Better Things.

Den britiske spionthrilleren Deep State hadde premiere i vår. Serien sendes hver søndag klokken 21 på FOX og tidligere episoder finner du i appen. Les mer om Deep State her.

De fleste av seriene fra FOX ligger også i arkivet slik at du kan se de med appen vår når og hvor du vil.

Se flere serier fra FOX her

National Geographic har de siste tiårene levert påkostede dokumentarer og dokumentarserier til sitt publikum.

De siste årene har kanalen i tillegg begynt å produsere kritikerroste dramaserier basert på virkeligheten, blant annet den biografiske dramaserien Genius: Picasso der Antonio Banderas portretterer den legendariske artisten Pablo Picasso.

Disse vil du også finne i arkivet, slik at du kan velge om du vil se på TV-kanalen eller med appen når det måtte passe deg.

Se flere dokumentarer her

Liker du amerikanske serier er FOX+ det du trenger. Se suksess-serier som Prison Break, 24, Ally McBeal, Bones og Glee. FOX+ oppdateres dessuten stadig med nye, kritikerroste serier som Atlanta, Legion og historisk humor i komiserien Making History. Seriene fra FOX+ finner du under «Samlinger» i strømmetjenesten vår.

Et lite knippe høydepunkter fra FOX+

The X-Files

Vi blir aldri lei Mulder og Scully sin endeløse etterforskning av paranormale og uforklarlige hendelser.

Prison Break

En av 2000-tallets store snakkis-serier holder seg fortsatt svært godt.

Making History

Vi følger den misforståtte college-bestyreren Dan, som har oppdaget en metode for tidsreiser. Dan finner raskt ut at han kan være "the cool guy" ved å bruke nåtidens sitater og stand-up klipp i sine tidsreiser til fortiden. Men livet han skaper seg i fortiden skaper konsekvenser for nåtiden...

Har du smarttelefon eller nettbrett, kan du ta med deg hele TV-universet hvor du vil – helt uten ekstra kostnader for alle som har Underholdning! Vi hjelper deg i gang med appen på et par minutter!

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.