Holder Liverpool hele veien inn?
© 2019 james Wilson- Sport Images via PA Images

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» blitt endret til pakkene «Sport» og «Underholdning». 

Våren byr på full fotballbonanza for norske fans

Med innspurt i flere av de største europeiske fotballigaene blir det, sett med norske øyne, noen virkelig saftige karameller å kose seg med utover våren. Slik får du med deg den beste fotballen hos oss:

Ole Gunnar Solskjær har tatt den røde delen av Manchester med storm med en aldeles forrykende start på sin karriere som manager i en av verdens aller største fotballklubber. Nå har han heng på 4.-plassen, en oppgave mange trodde ville være umulig for de røde djevlene fra Manchester, da han overtok som midlertidig manager. Litt nærmere kysten finner vi et annet fotballag et stort antall nordmenn følger med argus-øyne: Jürgen Klopps Liverpool har så langt hatt en eventyrlig sesong ledet an av blant andre Virgil van Dijk og Mohammed Salah, og kniver med fjorårets vinner, Manchester City, om sin første tittel på snart 30 år. I skrivende stund ser det ut til at kampen om både 1. og 4. plass kan vare hele veien til sesongslutt i mai. Kampene ser du på TV 2 Sport Premium.

Det norske herrelandslaget

Mirakelmannen Lars Lagerbäck har gitt ny optimisme i Norge når det gjelder det norske herrelandslaget, og når vi møter selveste Sverige på Ullevål i EM-kvalik 26. mars, blir det garantert folkefest i Oslo. Våren og sommeren byr dessuten på flere svært spennende kamper - blant annet borte mot Spania 23. mars - i det Norge jakter plass i EM i 2020. Kampene ser du på TV2.

30. mars sparkes ny sesong av tippeligaen i gang. I fjorårets sesong fikk vi thriller i toppen nærmest helt inn, med et Brann-lag som dominerte første halvdel av sesongen i én av hovedrollene. Men Rosenborg og Molde meldte seg etterhvert på, og gigantene fra Trøndelag trakk til slutt det lengste strået. Et hevngjerrig Brann, spennende nyopprykkede lag, og et Rosenborg med sine helt egne utfordringer, og et Molde som minst må klare seg uten Solskjær frem til sesongen i England avsluttes, for å nevne noe: Alt lover meget godt foran Eliteserien 2019. Tippeligaen ser du på Eurosport Norge, inkludert i Familiepakken.

Også OBOS-ligaen sparkes i gang helgen 30. mars, og allerede i første runde blir det storoppgjør når Start møter Aalesund på Sparebanken Sør Arena.

Få turneringer på klubbnivå er like gjeve å vinne som den prestisjefylte Champions League. Med turneringen inne i sluttspill er det duket for at den absolutte kremen av Europeisk fotball skal møtes til dyst. Utvalgte kamper fra Champions League ser du på Viasport og Viasat 4, begge er inkludert i Familiepakken.