Alt du vil se i sommer

Sommergave til deg: se underholdning og sport på fire skjermer samtidig

En fantastisk sportssommer, mengder av nytt barneinnhold og hele sesonger av serier du kan sluke i ett – det kan fort bli rift om skjermene i sommer.

Men det er ingen grunn til å krangle om TV-kontrollen, for i forbindelse med fotball-VM ønsker vi i Canal Digital å ønske våre kunder en god sommer med en gave: Nå åpner vi opp for strømming på opp til fire mobile skjermer ut sommeren. Dermed kan for eksempel husets grillmester se på favorittserien på nettbrett mens maten blir klar, minstemann kan se Disney-film på mobilen og fotballsupporteren kan sette seg i skyggen av treet i hagen og se fotball-VM.

PÅL ANDRÉ CZWARTEK OG FAMILIEN LEVER DET GODE LIV PÅ HYTTA
Foto: Christine Heim
Far og sønn sommer

Om favorittlaget spiller midt under badeturen, er det bare å ta med seg mobil eller nettbrett og strømme fra svaberget, og når en lang sommerdag på hytta går mot slutten kan hele familien koble helt av med underholdningen de ønsker selv. Last ned Canal Digital-appen på nettbrett eller mobil for å komme i gang. Endringene skjer automatisk, varer frem til 15. august, og innebærer ingen ekstra kostnad. Under finner du bare noe av all den strålende underholdningen du kan kose deg med der du er i sommer. God sommer, og god fornøyelse!

Timevis med det beste av underholdning – rett i lomma

Lei av sport, eller bare veldig glad i TV og film? I appen vår finner du både hele sesonger av seer- og kritikerfavoritter i tillegg til nye og klassiske filmer – inkludert i ditt abonnement. Med Canal Digital-appen er det bare å trykke play på underholdningen du ønsker og lene deg tilbake.

Mest sette inkluderte serier

Du finner hele sesonger av både norske og internasjonale favoritter for både barn og voksne i strømmetjenesten vår. Her er noen av de mest populære.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.