Nå kan du se HBO Nordic hos Canal Digital

Canal Digital + HBO Nordic: Mer av det du vil se

HBO Nordic leverer noen av verdens største, mest kritikerroste og mest omtalte serier på løpende bånd. Akkurat dét er tydelig hver gang det deles ut TV-priser. Bare i år ble HBO Nordic-innhold nominert til 200 Emmyer (!), og med serier som Beforeigners og Gösta har HBO Nordic vist at de også kan lage skandinavisk TV i verdensklasse med lokalt hjerte. Store mengder med fantastisk underholdning ligger med andre ord for dine føtter. Er du usikker på hvor du skal starte, kan du bli inspirert i karusellen med høydepunkter under.

Slik finner du serier og filmer fra HBO Nordic på dekoderen:

På OnePlace-dekoderen vil du få filmer og serier som er tilgjengelig i abonnementet ditt presentert i hovedmenyen (blå knapp), inkludert utvalgte HBO Nordic-serier. Ønsker du å se hele HBO Nordics utvalg, gjør du slik:

  1. Trykk Canal Digital blå knapp
  2. Velg Serier og filmer
  3. Velg Samlinger i venstre meny
  4. Bruk hjulet, gå til HBO Nordic

Slik finner du serier og filmer fra HBO Nordic i appen:

Vi legger ut aktuelle HBO Nordic-serier på hjemskjermen i appen. Om du har lyst til å dykke dypere ned i utvalget, kan du finne frem til hele HBO Nordics utvalg slik:

  1. Trykk «mer» nede i høyre hjørne
  2. Velg «samlinger»
  3. Finn «HBO Nordic» og trykk deg inn

Du kan streame serier, filmer og dine TV-kanaler når og hvor du vil på mobil, tablet, PC, Apple TV, Samsung SMART-TVer og rett på din dekoder. Les mer om hvordan du kommer i gang her:

Ofte stilte spørsmål