Nå kan du se HBO Nordic hos Canal Digital

HBO Nordic på Canal Digital og TV-opplevelse av topp kvalitet

Nå kan du velge HBO Nordic som en del av abonnementet ditt hos oss. Kombinert med kanalpakken Underholdning, får du HBO Nordic til halv pris av HBO Nordics veiledende pris – 49 kr/mnd. Du kan også kombinere HBO Nordic med vår grunnpakke, da til 99 kr/mnd. Du får tilgang til streaminginnholdet fra både HBO Nordic og Canal Digital på alle dine skjermer, så fort du blir kunde hos oss.

Kritikerroste, prisvinnende serier som setter dagsorden
49 kr/mnd. for HBO Nordic med pakken «Underholdning»
Se på 4 mobile skjermer i tillegg til TV-en din
Alt samlet på én faktura
Krystallklare TV-bilder og rikt streamingutvalg

...og banebrytende klassikere

HBO Nordic leverer noen av verdens største, mest kritikerroste og mest omtalte serier på løpende bånd. Av seriene det snakkes om rundt lunsjbord og i avisspalter i det ganske land, er sjansen stor for at minst én HBO Nordic-serie er representert i samtalene til enhver tid. Året som har gått har for eksempel gitt oss Chernobyl og Euphoria, nye sesonger av Big Little Lies og Handmaids Tale, og ikke minst siste sesong av Game of Thrones. For ikke å glemme norske BeForeigners og svenske Gösta.

HBO Nordic på dekoderen

På OnePlace-dekoderen vil du få filmer og serier som er tilgjengelig i abonnementet ditt presentert i hovedmenyen (blå knapp), inkludert utvalgte HBO Nordic-serier. Ønsker du å se hele HBO Nordics utvalg, gjør du slik:

  1. Trykk Canal Digital blå knapp
  2. Velg Serier og filmer
  3. Velg Samlinger i venstre meny
  4. Bruk hjulet, gå til HBO Nordic

HBO Nordic i appen

Vi legger ut aktuelle HBO Nordic-serier på hjemskjermen i appen. Om du har lyst til å dykke dypere ned i utvalget, kan du finne frem til hele HBO Nordics utvalg slik:

  1. Trykk «mer» nede i høyre hjørne
  2. Velg «samlinger»
  3. Finn «HBO Nordic» og trykk deg inn

Canal Digital har underholdning for alle

Få krystallklare bilder med Canal Digital

For lyd- og bilde-feinschmeckeren

TV-signaler sendt fra satellitter med stor kapasitet gir krystallklar lyd og bilde. OnePlace-dekoderen vår er spekket med smarte funksjoner for å gjøre TV-opplevelsen enda bedre.

Stream masse barneunderholdning hos Canal Digital

For de små skjermene

TV i pute- og teppefortet med mammas mobil: Vi har en rekke fantastiske barneserier for både de minste, og de større barna, som de kan streame akkurat når de vil.

Se hele sesonger av fantastiske serier med Canal Digital

For seriefantasten

Stream hele sesonger av de nye snakkis-serier, kult-serier, klassikere og gode guilty-pleasure-serier. Seriene i vårt streamingarkiv er helt inkludert i våre kanalpakker og uten ekstra kostnad.

Se programmer i en hel uke etter at de er sendt på TV i ukesarkivet

For tidsklemma

Vi gjør det lettere å få med seg det du vil, selv i en travel hverdag. I vårt populære Ukesarkiv ligger TV-programmer ute i en hel uke etter at de er sendt. Og vår OnePlace-dekoder har i tillegg en start forfra-funksjon som er glitrende når man er litt sent ute til favorittserien.

Du velger kvalitet i alle ledd, når du velger TV fra Canal Digital: Enten du streamer prisvinnende serier og filmer i appen vår eller på TV-en, eller ser direkte-TV i krystallklar lyd- og bildekvalitet via satellitt. Våre montører hjelper deg ikke bare med å få dekoder koblet til og klar til bruk, men hjelper deg også i gang med streamingen. Canal Digitals kundeservice er prisvinnende. Vi gir deg frihet til å velge hvordan du ønsker å sette sammen ditt TV-abonnement. Under finner du våre to mest populære alternativer.

Basis: Norgespakken

319 kr/mnd. (+99 kr/mnd. med HBO Nordic) Vår grunnpakke som alle våre kunder har, med de 18 største norske kanalene og fem internasjonale nyhetskanaler. Ønsker du å kombinere vår basispakke med HBO Nordic, koster dette 99 kr/mnd.

Basis + Underholdning

468 kr/mnd. (517 kr/mnd. med HBO Nordic) Vår mest populære og innholdsrike pakke som gir maksimal frihet og mye å velge i for alle. Med denne pakken får du HBO Nordic til halv pris av HBO Nordics veiledende pris – 49 kr/mnd.

Ofte stilte spørsmål