Sommer er underholdning med Canal Digitial

Barna i Takelund Czwartek-familiens sommerfavoritter

Selv aktive barn som løper i skogen, treffer venner, bader og ror i båten, trenger iblant rolige stunder. Ida (10) og Linnea (13) storkoser seg med å se på favorittprogrammene sine sammen.

Alle som har barn, småsøsken eller kanskje nieser eller nevøer vet at familiens yngste ser mye tv. Gjerne samme episode eller film om og om igjen. Og om igjen. Søstrene Ida (10) og Linnea (13) er ingen unntak fra regelen. Når de er på hytta med foreldrene Lene Takelund og Pål André Czwartek elsker de å være ute. – Vi er mye ute i båten sammen med vennene våre som bor på hyttene rundt her. Èn gang rodde jeg over til Søndre Karlsøy, forteller Linnea. – Ja, det blåste så mye at hver gang du måtte ta en pause så drev du tilbake den veien du kom fra, ler pappa Pål André.

Barne-TV med Canal Digital
Foto: Christine Heim

Jentene fniser og erter hverandre der de sitter i sofaen. Store deler av sommeren tilbringes her, på hytta på Ullerøy. Hytta har vært i familien i generasjoner, helt fra tipp-oldefaren til jentene rodde ut hit hele veien fra Sannesund og spurte bonden om å få festetomt. Utenfor vinduene kan man se utover på både søndre og nordre Karlsøy. På skjermen i stua ruller favorittkanalen - Nickelodeon. Jentene har en liten pause inne.

Naturlig del av hverdag og ferie

TV-tittingen er en naturlig del av hverdag og ferie for jentene. For selv om de er aktive barn som løper i skogen, treffer venner, bader og ror i båten, så trenger man iblant rolige stunder. – Jeg liker å se på mye forskjellig. Når vi ser på tv sammen ser vi ofte på Sam & cat, Svampebob Firkant og Henry Danger, sier Linnea. – Og Thunderman, skyter lillesøster Ida inn. – På morgenen, når jeg har stått opp, så liker jeg å se på sånne serier som for eksempel Alligatorjegerne og Grensevaktene. Det synes jeg er kult, fortsetter Linnea.

TV en naturlig del av barns hverdag Canal Digital
Foto: Christine Heim
Vil se TV når det passer oss - Canal Digital
Foto: Christine Heim

– Vil se TV når det passer oss

Pappa Pål André kan fortelle at valget av TV-leverandør i sin tid ikke var vanskelig. – Vi har hatt Canal Digital lenge. Det var det aller beste alternativet da vi bygde hus for lenge siden. Siden har vi vært veldig fornøyde, sier han. Familien bruker mobilen eller nettbrettet hvis TV-skjermen er opptatt eller de ikke er i stua. Hjemme har de flere TV-er. – Vi vil jo se TV når det passer oss. Den tiden da man måtte hjem innen klokka 19 fordi programmet begynner er forbi, smiler mamma Lene.

Bestill TV på hytta

Vi stiller stadig høyere krav til TV-opplevelsen på hytta. Med hyttepakken vår får du en diskre flatantenne, Smart HD-dekoder og mulighet til å fryse abonnementet ditt når du ikke benytter det.

Det er raskt og enkelt å bestille på nett.

Her finner du en komplett oversikt over ditt kundeforhold

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.