OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Baywatch / The Durrells / Top Gun
Sommerkampanje

Inkluderte TV-serier og filmer til alle anledninger i sommer

Sommerfri er kosetid! Enten det er regnværsdag og innevær eller strålende sol og badetur – med Canal Digital-appen kan du ta med deg underholdningen dit du vil være. Så får du se sporten når den skjer, eller favorittserien når du har lyst, uansett hvor du er. Du som har Familiepakken finner en mengde sommerfavoritter til alle anledninger inkludert i ditt abonnement. Her er noen av våre favoritter. Saken fortsetter under bildet.

Med så mye fantastisk sport og underholdning rett i lomma i sommer har vi åpnet opp for strømming på fire mobile enheter samtidig. Dermed er det helt opp til dere om dere vil se film sammen hele familien, eller se hver deres favoritt på hver deres mobile enhet.

Større eksplosjoner og drøyere vitser – men fortsatt løping i sakte film – i denne nyinnspillingen av den klassiske 90-tallsserien av Baywatch. Filmen finner du i Paramount+-samlingen i Canal Digital-appen.

Den britiske familien Durell som flytter til det greske ferieparadiset Korfu på grunn av økonomiske problemer i 30-tallets Storbritannia. God og varmende historisk komidrama på regnfulle dager!

Kjenn sommerstemning og feriero skylle over deg med det elleville skråblikket på norsk familie- og hytteliv som er komiserien Neste Sommer – med noen av Norges beste skuespillere på rollelisten.

National Geographics påkostede drama om Pablo Picasso, portrettert av Antonio Banderas følger den legendariske kunstneren både som ung bohem i europeiske storbyer og som etablert, verdenskjent artist.

Animasjonsfilmen Rango er – som de beste animasjonsfilmene er – moro for hele familien. Rango er et annerledes, men kritikerrost, bidrag til western-sjangeren med ørkendyr i hovedrollene. Filmen finner du i Paramount+-samlingen i Canal Digital-appen.

Bli bedre kjent med definerende hendelser i Norge de siste årene gjennom en helt ny sjanger musikal-dokumentar. Ylvis-brødrene er i storform!

Tidenes første helaftens animasjonsfilm, Toy Story, og etterfølgerne er alle blitt vaskeekte klassikere. Ferien er perfekt for å introdusére barna til den fantastiske filmserien – eller se den selv.

Vi har en mengde virkelige klassikere inkludert i strømmetjenesten vår. Rigg dere til med popkorn og noe godt i glasset og kos dere med Tom Cruise, Sean Connery eller John Travolta i storform. Filmene finner du i Paramount+-samlingen i Canal Digital-appen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.