Hytte

Kobler av med god underholdning

Selv om mange ønsker å koble helt av på fjellet eller ved sjøen, vil de fleste også ha tilgang til god TV-underholdning.

Hytteliv betyr mye for oss nordmenn. At det finnes en halv million hytter i dette landet, sier litt om vårt iboende naturmenneske. Og behovet for å komme oss vekk, og koble av.

Kombinerer naturopplevelser og sofakos

For et par generasjoner siden var det å dra på hytta ensbetydende med det enkle liv. I dag sier vi gjerne som Ole Brumm: «Ja takk, begge deler». Naturopplevelser og sofa­kos behøver slett ikke være motstridende interesser.

Ro, glede og spenning finnes både under åpen himmel og i godstolen foran TV-en.

En rolig start på dagen

Hverdagen oppleves for de fleste som hektisk og fylt opp med gjøremål. Derfor er det også ekstra deilig å kunne synke ned i sofaen og kose oss med litt underholdning, enten det er helg eller ferie. Lyden av bare små føtter som grytidlig tasser over hyttegulvet og smyger seg under teppet foran TV-en gir oss voksne vissheten om at vi med god samvittighet kan slumre enda litt lenger. Fjernkontrollen og menyvalgene er heldigvis så intuitive at selv de minste lett finner frem til sine favoritter. En rolig start på dagen skal ikke undervurderes.

Jente på båt

Mange behov som skal dekkes

Ungdom har naturlig nok andre interesser enn oss voksne og behov for å trekke seg tilbake, bort fra prestasjoner og mas - det er til tider en nødvendighet.

Ferie er ferie. Og når den lyssky tenåringen setter seg på bakbena og nekter å dra på hytta, kan Canal Digital-appen og nettbrettet (eller «Pædden» blant unge venner) være redningen.

Når du snur deg mot baksetet og møter blikket til poden som sitter der med headset og et bredt glis, vet du at dere har gjort et godt valg.

På hytta skal det være rom for ulike behov. Enkelte elsker å sitte tett i sofaen, drikke kakao og drømme seg bort i en romantisk film, mens andre vil helst kjenne adrenalinet bruse og for all del ikke gå glipp av en Premier League-kamp.

Derfor har vi et bredt tilbud og kanalpakker som dekker alles behov og interesser.

Stabile TV-signaler

Den optimale opplevelsen får du med TV-signalene levert fra satellitt. Da får du nemlig det beste fra to verdener: krystallklare bilder når du ser favorittprogrammet på den store TV-en og en fantastisk TV-opplevelse på de mindre skjermene med strømmetjenesten.

Fortsatt god ferie hvor enn du måtte befinne deg!

Smart HD-boks med fjernkontroll og vår flate satellittantenne.

Canal Digital Hyttepakke

Smart HD-dekoder som støtter både 230 volt og 12 volt strøm.
Frys abonnentet i inntil 6 måneder (dersom du har vinter- eller sommerhytte som du bare bruker halve året).
Du kan få de samme kanalene som hjemme ved kun å legge til et Canal Digital Pluss abonnement.
Montering av utstyret er inkludert om du ønsker det.
Flatantenne med mulighet for å legge på folie (samme som husvegg for å gjøre den mer diskré).

Bestill TV på hytta

Vi stiller stadig høyere krav til TV-opplevelsen på hytta. Med hyttepakken vår får du en diskre flatantenne, Smart HD-dekoder og mulighet til å fryse abonnementet ditt når du ikke benytter det.

Det er raskt og enkelt å bestille på nett.

Her finner du en komplett oversikt over ditt kundeforhold

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.