Stream I am the Night eksklusivt hos Canal Digital
© 2019 TNT

Kun hos Canal Digital: Stjernespekket thriller-serie om Hollywoods mørkeste hemmeligheter

Bekmørk L.A. Noir fra et dekadent 60-talls Hollywood, ispedd okkulte ritualer og det mest beryktede mordmysteriet i Hollywoods historie. Dette er «I Am the Night» – bare hos Canal Digital!

VGTV trekker den frem som en av de nye seriene i 2019 de gleder seg mest til. Det samme gjør internasjonale tungvektere som Vulture, BBC og AV Club.

Kanskje ikke så rart – det er en potpurri av svært spennende elementer som utgjør TNTs nye thrillerserie, «I Am the Night», som får eksklusiv premiere hos Canal Digital 29. januar.

Inspirert av en sann historie

I «I Am the Night» møter vi Fauna Hodel. Fauna finner ut at hun har blitt adoptert bort som spedbarn, og rømmer fra sitt adoptivhjem for å finne ut sannheten om sitt biologiske opphav. En familiesannhet som involverer både dystre og makabre hemmeligheter med bånd til det bestiale Black Dahlia-mordet, som er fortsatt ikke er løst.

Les mer om den virkelige George Hodel her.

Stjernegalleri

«I Am the Night» er spekket av stjerner og talenter: Hollywood-stjernen Chris Pine (Wonder Woman, Star Trek) spiller Jay Singleton, en vanæret journalist, som sammen med Fauna undersøker hennes families hemmeligheter og tilknytning til Black Dahlia-mordet.

Jefferson Mays (The Americans, The Ballad of Buster Scruggs) spiller den myteomspunnede George Hodel, mens stjerneskuddet India Eisley spiller Fauna Hodel.

Bak kamera finner vi Patty Jenkins (Wonder Woman, Monster, The Killing) som i 2017 havnet på Times' liste over årets personer for sitt arbeid med Wonder Woman.

View this post on Instagram

His truth will haunt you. Jefferson Mays stars in #IAmTheNight premiering this January.

A post shared by I Am The Night (@iamthenighttnt) on

«Alt det sinnsyke er sant»

Seriens handling er basert på Fauna Hodels selvbiografi «One Day She'll darken». Det var den nå avdøde Fauna som tok kontakt med Patty Jenkins for å få sin historie fortalt på skjerm.

Manusforfatter, og Jenkins' ektemann, Sam Sheridan forklarer i et intervju med LA Mag at han likevel har vært nødt til å gjøre enkelte endringer fra virkeligheten for å gjøre historien lettere fordøyelig:

– Det jeg endte opp med å fortelle TNT var at «alt det sinnsyke er sant».

Mørk humor

Et stort grep Sherdian gjorde var blant annet å skape journalisten Jay Singleton – som er fullstendig fiksjonell – for å balansere historien, slik at det ikke ble «Faunas detektivhistorie»:

– De tingene jeg har funnet opp er de mer tradisjonelle noir-knaggene for å forklare historien og gi den momentum nok til å bære oss gjennom TV-serien.

Sheridan avslører i samme intervju hvorfor han så seg nødt til å gjøre plass til humor i en ellers dyster serie:

– Det er rett og slett en så mørk historie at det ville vært vanskelig å holde følge ellers.

Fakta om «I Am the Night»:

Av: Patty Jenkins, Sam Sheridan, (Fauna Hodel er også kreditert som forfatter)

Med: Chris Pine, India Eisley, Jefferson Mays

Premiere: 29. januar

Antall episoder: 6

Hvor: Streames eksklusivt hos Canal Digital

Handlingssammendrag (Fra TNT): Fauna Hodel (India Eisley) er en tenåringsjente som har blitt bortadoptert ved fødselen og vokser opp utenfor Reno, Nevada. Fauna vet ingenting om sitt opphav, før hun en dag gjør en oppdagelse som får henne til å stille spørsmål ved hele sitt liv så langt.

Når Fauna begynner å undersøke sin fortids hemmeligheter, møter hun en journalist (Chris Pine), som hjemsøkes av saken som ruinerte hans karriere. Sammen kommer de på sporet av den beryktede Los Angeles-gynekologen, George Hodel (Jefferson Mays), en mann som er involvert i noen av Hollywoods mørkeste utskeielser, og muligens byens mest berømte uløste mord.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.