Kim Larsen
© 2018 DR

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Danmark er i sorg etter at den folkekjære danske artisten Kim Larsen gikk bort søndag 30. september. Også i Norge hadde Kim Larsen en spesiell posisjon. Både for sitt nære forhold til Norge, og for sin musikk i bandet Gasolin, som soloartist og i andre band. Nå planlegger den danske rikskringkasteren, DR, en storstilt minnekonsert som vil ta for seg musikerens karriere og rikholdige sangkatalog, til ære for Kim Larsen. Minnesendingen sendes søndag 7. oktober klokken 19.30-21.00, på DR1 som er inkludert i Familiepakken. Kanalen kan også strømmes direkte i Canal Digital-appen.

Overveldende respons

Planen var opprinnelig å spille inn minnekonserten i studio, men etter en overveldende positiv respons fra mennesker som ønsket å være med på å ta farvel til Larsen, bestemte DR seg for å holde minnekonserten på Rådhusplassen i København i stedet. – Kim Larsen har satt et stort inntrykk på dansk musikk, og han er nok den største danske musikeren vi har hatt til dags dato. Kim Larsen har samlet danskene i årtier og vi vil gjerne minnes de mange musikalske inntrykkene han har gitt, sier DRs underholdningssjef Jan Lagermand Lundme. En rekke danske musikere vil delta i minnesendingen, i tillegg til flere av DRs ensembler og kor, ifølge DR.dk.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.