Canal Digital alt på ett sted

Nå blir det mye lettere å finne den beste sporten i appen

Hvor du finner fotball og all annen idrett som arrangeres akkurat nå, har aldri vært enklere. Bare let etter fotball-ikonet i app-menyen.

Vi som er sportsidioter, vet at det kan være temmelig vanskelig å orientere seg i jungelen av rettigheter. Hvem var det nå som viser Europaligaen, igjen? Og husker du hvem som viser sommerens fotball-VM?

Les mer: Slik ser du Fotball-VM

Enda mer utfordrende blir det når én rettighetshaver har mange forskjellige kanaler. Skal du se en kamp fra norsk Eliteserie i fotball for herrer, kan den for eksempel vises enten på TVNorge eller MAX, eller én av fem Eurosport-kanaler.

– Å være sportfan har gjort at man har vært ekstra utsatt for senebetennelse i fjernkontroll-fingeren, ettersom man har bladd opp og ned for å finne riktig kanal. Men det ønsker vi å gjøre noe med nå, sier Kristian Hesthaug, produktutvikler og prosjektleder for strømmetjenesten til Canal Digital.

Saken fortsetter under bildet

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. I Canal Digital-appen får en enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå, senere på dagen, i morgen eller det som ble sendt i går - uavhengig av hvilken kanal det går på.

Enklere å finne fram

Løsningen han og teamet hans har kommet opp med er enkel (og ikke så rent lite genial): Å samle all sport på ett sted i appen.

Trykker du på kategorien sport i bunnmenyen i appen (markert med en fotball) får du enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå.

Her ser du også en liste med all direkte-sport som vises senere på dagen - alle TV-sendte fotballkamper, sykkel, ishockey og så videre.

– Vi håper denne funksjonen kan hjelpe folk med å finne akkurat det de er ute etter. Har du kommet litt sent ute til Champions League-storkampen, skal du slippe å bruke tid på å finne hvilken kanal den går på, sier Hesthaug.

Saken fortsetter under bildet

Når du blir kunde av Canal Digital får du umiddelbar tilgang til sport, serier, filmer eller vanlig TV. Bli kunde i dag og få en komplett TV-pakke for hele familien.

Inspirerer til mer sportsglede

Kristian Hesthaug håper også at sportfunksjonen kan inspirere idrettselskere til å se flere kamper eller annen type sport.

– Har jeg lyst til å sløve litt foran skjermen, kan jeg fort finne på å se litt svensk hockey eller en kamp fra OBOS-ligaen, jeg - men det er kanskje ikke så ofte jeg slumper innom kanaler som viser sånt. Med denne sportsfunksjonen øker sjansen for å at jeg får med meg mer av den spennende bredden, sier han.

For øvrig er det ikke bare direkte-sport man får se om man trykker på fotballen i appen.

– Vi samler også en mengde sportsdokumentarer som kanalene viser. Her er det masse bra å se hver eneste uke, sier produktutvikleren.

Les mer: Påkostet ny dokuserie hyller fotballens fantastiske historie

Lurer du på hvordan du får se sportsfunksjonen?

  1. Last ned Canal Digital-appen, og logg inn med brukernavn og passord fra Min side.
  2. Finn menyen i bunnen, og se etter sportskategorien som er markert med en fotball
  3. Trykk på et program du er interessert i, og legg føttene på fotskammelen

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.