Stream Riverolf med Canal Digital
© 2019 Disney

Om reisen drar ut, om været stenger dere inne på hytta eller om hele familien vil slappe av med en film alle kan ha glede av: Noen ganger er alt dere trenger en real Disney-helt! Få filmselskaper er like gode på å lage filmer som engasjerer voksne og barn i like stor grad som Disney: Både klassikerne fra gammelt av og de nye, moderne klassikerne er like deler hysterisk morsomme for voksne, som de er spennende for barna.

Noen av våre inkluderte Disney-filmer

Nye helter

Rolf drar ut for å bevise at han er en sann helt med et stort hjerte.

Klassiske helter

Disneys tidsløse animerte eventyr-klassiker.

Morsomme helter

Keiser Kuzco blir gjort til en lama av sin maktsyke rådgiver Yzma.

Alltid Disney-klassikere på farten

Med Canal Digital kan du få dine og dine barns favoritthelter rett inn i stua eller i lomma, akkurat når dere ønsker: Vi har nemlig en egen, fyldig samling Disney-klassikere som du og dine kan nyte akkurat når dere ønsker gjennom streaming – enten i appen, på nett eller på dekoderen. Filmene er inkludert i Underholdning, og koster med andre ord ingenting ekstra å se.

Se Disney der du er

Er dekoderen din tilkoblet nett får du tilgang til all din inkluderte underholdning – inkludert Disney-filmer – med bare noen få tastetrykk.

Appen vår får du på mobil og tablet, samt på Apple-TV og Samsung SMART TV. Du kan også streame det inkluderte innholdet på PCen på go.canaldigital.no.