The Resident
© 2018 FOX

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Disse seriene gleder vi oss til å se (og strømme) i august

Det kommer virkelig noe for enhver smak på TV og i Canal Digital-appen i august og utover høsten. Høsten er godt nytt for oss som er glad i god underholdning, som kan se frem til en hel rekke spennende sesong- og seriepremierer. I tillegg til at kanalene lanserer nye programmer på TV, blir også Canal Digital-appen fylt opp med nye, spennende serier og filmer – inkludert for alle Familiepakkekunder – i det høsten er i anmarsj. Her er noen av nyhetene i august:

The Resident er en svært spennende ny serie for de av oss som elsker sykehusdramaer som Grey’s Anatomy, men som har sett alt. Sykehusdramaet har sterke karakterer og spennende intriger, men er i tillegg enda litt skarpere i kantene enn sine sjangersøsken. Serien tar blant annet for seg de mer usympatiske sidene av den amerikanske helseindustrien, og er heller ikke redd for å vise at dens karakterer har feil og mangler. The Resident ser du på TV-kanalen FOX (kanalplass 33) onsdager klokken 21.00 fra 8. august. Fikk du ikke med deg de første episodene, blir episodene lagt ut i Canal Digital-appen etter at de er sendt.

Animals With Cameras
© 2018 BBC

Animals With Cameras

Hvilke hemmeligheter avdekkes når man henger et lite kamera rundt halsen på ville dyr? Det er premisset i Animals With Cameras, der alt fra utvalgte Pingviner til Marekatter får være flokkens fotografer med kameraer på kroppen. Den meriterte naturfotografen Gordon Buchanan slår seg sammen med forskere og miljøvernere for å plassere kameraene på dyr, og sammen finner de ut utrolige ting om noen av planetens mest fascinerende skapninger. Animals With Cameras ser du på BBC Earth fra 30. august klokken 22.00 – og når du vil i appen i uken etter hver episode er sendt. BBC Earth finner du på kanalplass 55.

Et lunt og varmt familiedrama om en moderne storfamilie. Ekteparet Stef Adams Foster og hennes kone Lena Adams Foster oppdrar Stefs biologiske sønn, et adoptert tvillingpar og de to fosterbarna Callie og Jude. Serien har både blitt en publikumsfavoritt og godt mottatt av kritikerne. Selv om serien ved første øyekast ser ut som et relativt mykt familiedrama, ligger det et intelligent og moderne drama, med gode doser humor, under overflaten. En perfekt ettermiddag-på-sofaen-serie, med andre ord, etter lange høstdager. Serien finner du under samlingen kalt ABC Studios i Canal Digital-appen fra 6. august.

Louis Theroux's Weird Weekends

Louis Theroux har blitt viden kjent for sin unike evne til å nærme seg tabubelagte temaer og grupper på, med sin sympatiske og uaffiserte væremåte. I Weird Weekends reiser en yngre Theroux verden rundt for å besøke og undersøke samfunnets ytterkanter der han avdekker mer bisarre sider av menneskets oppførsel. Louis Theroux’s Weird Weekends ser du på TV-kanalen BBC Brit fra 30. august klokken 21.00. BBC Brit finner du på kanalplass 34.

Louis Theroux’s Weird Weekends
© 2018 BBC

«King of the Hill» ble en voldsom suksess da den startet på slutten av 90-tallet, og har selv i dag, nesten ti år etter at serien sluttet å gå på TV, en stor og dedikert fanskare. Serien er kreasjonen til ingen ringere enn Mike Judge, som før «King of the Hill» slo igjennom med kultfilmen «Office Space» og den smått legendariske animasjonsserien «Beavis and Butthead». I «King of the Hill» møter vi Hank, propanselger i småbyen Arlen i Texas som prøver å unngå – etter beste evne – at hans sønn, Bobby, og kona, Peggy, roter seg bort i trøbbel. Det går bare sånn passe. Takket være venner og naboer blir familien dratt inn i flere forviklinger enn man skulle tro var mulig i en liten by i USA. King of the Hill finner du under FOX+-samlingen i Canal Digital-appen fra 1. august.

«Vinterveiens helter» har gjort norske bilbergere kjent over hele verden. Dokumentarserien følger et knippe bilbergere gjennom en beinhard norsk vinter. Det typiske vinterværet fører ofte til ulykker, kolonnekjøring og tvinger selv femti tonns trailere av veien. I Vinterveiens helter er tv-seerne flue på veggen når bilbergerne må ut på risikofylte redninger, konkurrere om oppdrag og støter på utfordringer med norske og utenlandske sjåfører. Gjengen har fått fans fra hele verden, og aviser har tidligere omtalt turister som legger ferien til Norge ene og alene for å få hilst på hovedpersonene. Sesong 3 av Vinterveiens helter ser du 20. august kl. 22.00 på National Geographic (kanalplass 32), du finner også de første sesongene i Canal Digital-appen.

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.