Nytt i Paramount+ i oktober

En rekke nye klassikere fra Paramount+ i Canal Digital-appen

I oktober får du sjansen til å fylle filmhistoriske hull, gjenoppleve klassikere eller rett og slett kose deg gløgg med blockbustere fra Hollywood. Det blir storinnrykk i Paramount+-arkivet i Canal Digital-appen med blant annet filmer om tidenes filmkarakter (ifølge filmmagasinet Empire), 80-talls buddy-cop-film og absurd komikk med Will Ferrell, Paul Rudd og Steve Carell. I Canal Digital-appen finner du en rekke filmer og serier du kan strømme når og hvor du vil, blant annet nye og klassiske filmer fra Paramount+ som oppdateres jevnlig med nye titler.

Tips: Legg filmene inn i favorittlisten din, om du ikke skal se dem nå, men får lyst til å se dem senere. Det gjør du enkelt ved å klikke deg inn på filmen, og så trykke på hjertet oppe i høyre hjørne på mobil eller under tittelen på PC.

George Lucas, Stephen Spielberg og Harrison Ford: Det er litt av et stjernelag som står bak verdens trolig mest kjente arkeolog, Indiana Jones. I 2015 kåret filmmagasinet Empire ham til tidenes filmkarakter – foran James Bond, Han Solo og Batman. Fra 1. oktober finner du hele fire filmer arkeologiprofessoren med pisk og fedorahatt. Både den opprinnelige trilogien: «Raiders of the Lost Ark», «The Temple of Doom» og «The Last Crusade» i tillegg til rebooten fra 2008: «The Kingdom of the Crystal Skull».

Hva har Will Smith, Jim Carrey, Liam Neeson, Kanye West, Harrison Ford, Sacha Baron Cohen, Ben Stiller, Vince Vaughn, Tina Fey og Amy Poehler til felles? De har alle gjesteroller som nyhetsankere i enten Anchorman 1 eller 2. Filmene som tar for seg legenden om Ron Burgundy, spilt av Will Ferrell, er kjennetegnet av absurd humor, fantastisk improvisasjon og elleville gjesteroller. En favoritt hos mange komientusiaster, og kanskje Will Ferrells aller beste.

Fenomenet Transformers pakket inn i Michael Bays helt egne stil – regissøren som har blitt kjent for gigantiske eksplosjoner og fantastiske actionscener. Legg det sammen med roboter fra verdensrommet på størrelse med lastebiler, Shia LaBeouf og gigantiske Hollywood-budsjett, så vet du at du har tre helaftens actionfilmer som ikke kommer til å skuffe når det gjelder ren og skjær underholdningsverdi. P.S. Den femte, og foreløpig seneste, Transformers-filmen «The Last Knight» ligger allerede i Paramount+-arkivet frem til 5. november.

Eddie Murphy er komikeren som på mange måter definerte 80-tallet med sin rappkjeftede stil og sjarm. Beverly Hills Cop-filmene kom ut da Murphy hadde sin storhetstid og ble voldsomt populære. Ikke uten grunn, Eddie Murphy er i storform, og improviserte flere av de aller morsomste scenne. Filmene om den gatesmarte politimannen fra Detroit som av forskjellige grunner jakter kriminelle i Beverly Hills, er ikke bare fantastisk morsomme, de har også tidenes antakeligvis kuleste synth-riff som kjenningsmelodi.

Another 48 Hours

Det blir mer Eddie Murphy i Paramount+-arkivet når «Another 48 Hours» blir tilgjengelig fra 8. oktober. Radarparet vi ble kjent med i «48 Hours» – den rappkjefta kjeltringen Reggie Hammond (Eddie Murphy) og politimannen Jack Cates (Nick Nolte) – blir gjenforent når Hammond slippes ut av fengsel, og Cates oppdager at en leiemorder er ute etter å drepe ham.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.