OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Nytt i Familiepakken i september Flere filmer du kan se når og hvor du vil

Romantiske komedier, spennende thrillere og morsomme familiefilmer. Paramount+-arkivet er inkludert i Canal Digital-appen, og blir jevnlig oppdatert med nye titler. Her er nyhetene i september!

Daddy's Home 2

Markus Wahlberg og Will Ferrell er tilbake i rollene som far og stefar i familiekomedien «Daddy's Home 2». Denne gangen prøver det umake pappa-paret å gi sine barn den perfekte julen. Noe som ikke blir noe mindre utfordrende når deres egne fedre bestemmer seg for å være med. «Daddy's Home 2» ser du i Paramount+-arkivet fra 30 september.

Daddy's Home 2
© 2018 Paramount Pictures All Rights Reserved.

Basert på den sanne historien om de to siste overlevende som ble reddet fra ruinene av World Trade Center etter terrorangrepet i New York 11. september 2001. Nicolas Cage og Michael Peña spiller hovedrollene som politi-kollegene John McLoughlin og Will J. Jimeno. Filmen er Regissert av Oliver Stone.

Downsizing
© 2018 Paramount Pictures All Rights Reserved.

Downsizing

Tenk på komiklassikeren «Elskling, jeg krympet barna» fra 1989. Legg til et klimaperspektiv og ideen om at jordens ressurser ville vare lenger hvis vi mennesker bare var 12 centimeter lange. Deretter kaster du Matt Damon i hovedrollen og topper det hele med Rolf Lassgård som norsk (!) vitenskapsmann. Resultatet er Sci-Fi komedien «Downsizing»! «Downsizing» ser du i Paramount+-arkivet fra 30 september.

I dag forbinder nok mange Matthew McConaughey med sin kritikerroste innsats i thrillerserien True Detective eller med hovedrollen i dramafilmen «Dallas Buyers Club», som han vant Oscar for. Før det var han dog mest kjent for å skildre kjekkaser i ukompliserte romantiske komedier, og her står «How to Lose a Guy in 10 Days» i en særklasse!

Social Animals

Singel, blakk og forelsket. I en gift mann. Dette er livet til snart 30 år gamle Zoe. At selskapet hennes er på vei ned i grøften gjør neppe livet enklere. Den romantiske (og til tider litt mørke) komedien «Social Animals» handler om ufullendte drømmer, vennskap og søken etter ekte kjærlighet. «Social Animals» finner du i Paramount+-arkivet fra 30. september.

Social Animals
© 2018 Paramount Pictures All Rights Reserved.

For å få kloa i en stor sum forsikringspenger, velger en mann å organisere sin egen død. Skylden for det fiktive mordet legger han på sin kone. Etter 10 år i fengsel søker hun nå hevn, beskyttet av loven som sier at du ikke kan bli straffet for samme handling to ganger. «Double Jeopardy» er et spennende krimdrama om bedrag, hevn og jakten på rettferdighet. «Double Jeopardy» ser du i Paramount+-arkivet fra 24. september

Historien om High School-romansen mellom tenåringene Danny og Sandy er en av de mest populære musikaler noensinne. Filmen er en fortelling om ung kjærlighet, men like mye en hyllest til 50-tallet, klærne og musikken. Om du ikke allerede har sett Grease, har du garantert hørt sangene!

Siste sjanse! Filmer og serier som går ut av tjenesten i september

Utvalget av Paramount+-filmer blir jevnlig oppdatert. Dette betyr at vi får inn nye spennende titler, mens noen gamle blir fjernet. 30. september går titlene nedenfor ut av Canal Digital-appen. Sørg for å få dem med deg før det er for sent!

Top Gun
© 2018 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.