Stream A Christmas Carol hos Canal Digital
© 2018 Disney

For mange av oss blir det ikke skikkelig jul uten Disney-klassikere. Hos oss kan du streame en rekke av dem i Canal Digital-appen eller på dekoderen, og i romjulen sender Disney Channel i tillegg én klassiker hver dag på TV. Det hele er inkludert i Familiepakken.

Stream Disney-julefilmer

Disney Movies on Demand er fylt opp med en rekke julefilmer, både nye og klassiske: Ta for eksempel A Christmas Carol fra 2009 med selveste Jim Carrey i rollen som Scrooge Ebenezer. Eller du kan se Mikke og vennene hans feirer jul, eller Jul i Andeby – fantastiske julefilmer som er garantert å bringe frem julestemningen.

Jul med Disney på TV

Helt siden 1979 har Donald Duck og vennene hans ringt julen inn med sang og klipp fra klassiske og nye Disney-filmer – så også i år. I år får du dessuten ennå mer Disney utover i romjula: Fra 25. til 29. desember klokken 17.00 viser Disney Channel nemlig fem klassikere med utgangspunkt i klippene som vises på NRKs julesending: Et lyntips for deg med opptak på dekoderen, er å ta opp filmene, så kan du se dem så fort du får anledning til å la julefreden senke seg i stua, samtidig som du har filmene til senere.

Kjente og kjære Disney-klassikere

Du finner en rekke klassiske Disney-filmer som kan streames når og hvor du vil hos Canal Digital. Så kan du introdusere dine barn til dine favoritter fra da du var barn, eller bare mimre på egenhånd.

Filmer for både voksne og barn

Disney er eksperter på å lage film for barn med flere lag, slik at deres filmer også er morsomme for voksne. Her er tre nyere Disney-filmer som hele familien vil sette pris på.

En familie bestående av superhelter, som forsøker å leve vanlige liv, blir tvunget til å hente frem de ypperste av krefter for å redde verdenen. De utrolige har solide 8,0 i rating på film- og TV-nettstedet IMDB.

Påkostede og populære filmatiseringer av C.S. Lewis’ klassiske barnebøker. Du finner både «Løven Heksa og klesskapet» og «Prins Caspian» i Canal Digital-appen.

Pixars tre filmer om leketøyene som kommer til liv, når mennesker ikke ser dem, trenger vel knapt noen nærmere introduksjon. Du finner både Toy Story 1, 2 og 3 i appen.

Favoritter for de minste

Du finner mange timer med gøy for de minste i Canal Digital-appen. Alle seriene du finner i samlingen kalt Disney Channels Xtra er dessuten tilgjengelig til nedlasting i appen, så kan dere laste ned seriene hjemme og se dem på farten, uten å tenke på datakostnader.

Disney lager mer en god animasjon, dog, og inkludert hos Canal Digital finner du også en rekke knallgode spillefilmer som passer best for eldre barn. Enkelte av dem er også for voksne, som Nicolas Cage-filmene National Treasure.

Nicolas Cage spiller hovedrollen i disse filmene om hemmelige amerikanske skatter og mysterier, som kan beskrives som en veldig underholdende blanding av Indiana Jones og Da Vinci-koden.

Eventyrfilm fra samme mann som ga oss «Pirates of the Caribbean»: Jerry Bruckheimer. Forvent med andre ord fartsfylt og underholdende eventyr, med et – aldri så lite – historisk tilsnitt.

Adam Sandler spiller en lurvete onkel, som når han skal passe sin niese og nevø, opplever at god-natt-historiene han forteller dem blir til virkelighet.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.