Stream A Christmas Carol hos Canal Digital
© 2019 Disney

For mange av oss blir det ikke skikkelig jul uten Disney-klassikere. Hos oss kan du streame en rekke av dem i Canal Digital-appen eller på dekoderen, akkurat når du ønsker. Det hele er inkludert i Underholnding.

Stream Disney-julefilmer

Disney Movies on Demand er fylt opp med en rekke julefilmer, både nye og klassiske: Ta for eksempel A Christmas Carol fra 2009 med selveste Jim Carrey i rollen som Scrooge Ebenezer. Eller du kan se Mikke og vennene hans feirer jul, eller Jul i Andeby – fantastiske julefilmer som er garantert å bringe frem julestemningen.

Filmer for både voksne og barn

Disney er eksperter på å lage film for barn med flere lag, slik at deres filmer også er morsomme for voksne. Her er tre nyere Disney-filmer som hele familien vil sette pris på.

Se Opp

Den hjertevarme og morsomme historien om Carl Fredricksen som på sine eldre dager bestemmer seg for å oppfylle sin drøm om å dra på eventyr i den Sør-Amerikanske villmarken, ved hjelp av sitt hus og hundrevis av heliumfylte ballonger. Filmen er både en publikums- og kritikerfavoritt med hele 8,2 i rating på film- og TV-nettstedet IMDB.

Monster-universitetet

Helt siden den kommende studenten Mike Wazowski var et lite monster har han drømt om å bli en Skremmer – og han vet bedre enn noen at de beste Skremmerne kommer fra Monsteruniversitetet (MU). Men i det første semesteret på MU, avsporer Mikes planer da han treffer tøffingen James P. Sullivan, «Sulley», en født Skremmer.

Toy Story

Pixars tre filmer om leketøyene som kommer til liv, når mennesker ikke ser dem, trenger vel knapt noen nærmere introduksjon. Du finner både Toy Story 1, 2 og 3 i appen.

Kjente og kjære Disney-klassikere

Du finner en rekke klassiske Disney-filmer som kan streames når og hvor du vil hos Canal Digital. Så kan du introdusere dine barn til dine favoritter fra da du var barn, eller bare mimre på egenhånd.

Disney lager mer en god animasjon, dog, og inkludert hos Canal Digital finner du også en rekke knallgode spillefilmer som passer best for eldre barn, ungdom og voksne.

Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl

Johnny Depp, Orlando Bloom og Keira Knightley som sjørøvere i de heseblesende eventyrfilmene Pirates of the Carribean. Du finner fire av de fem filmene i serien klar til streaming hos oss.

Trollmannens Læregutt

«Trollmannens læregutt» er et actionfylt og morsomt familieeventyr fra gjengen bak National Treasure. Balthazar Blake (Nicolas Cage) er en trollmann som prøver å forsvare nåtidens Manhattan mot mørke krefter. Når en tilsynelatende vanlig gutt viser seg å ha skjulte talenter, gir Balthazar sin nye motvillige elev en innføring i magiens kunst og legger alt til rette for at han skal bli en perfekt trollmann.

Prinsesse På Prøve

Sjenerte Mia Thermopolis (Anne Hathaway) savner det meste. Selvsikkerhet, utstråling, kjæreste - alt glimter med sitt fravær. Men en dag dukker hennes ukjente mormor Clarisse Renaldi (Julie Andrews) opp med en sjokkerende nyhet. Clarisse er dronning - og Mia er en vaskeekte prinsesse.

Favoritter for de minste

Du finner mange timer med gøy for de minste i Canal Digital-appen. Alle seriene du finner i samlingen kalt Disney Channels Xtra er dessuten tilgjengelig til nedlasting i appen, så kan dere laste ned seriene hjemme og se dem på farten, uten å tenke på datakostnader.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.