Stream Darkest Hour hos Canal Digital
© 2019 C More

Endelig høst! Finn frem pledd, kakao og kos deg med noe av det vi har fått inn til streaming hos oss: Populære serier har fått nye sesonger, enkelte serier er helt ferske hos oss – for ikke å snakke om noen fantastiske helaftens filmer. Seriene og filmene under er inkludert i Underholdning (tidligere Familiepakken) eller C More Film og Serier. Du kan enkelt oppgradere ved å følge lenken under:

MotherFatherSon

Stjernespekket britisk drama fra BBC, med blant andre Richard Geere og Helen McCrory, som tar for seg intrigene i en mektig medie-moguls familie. The Guardian kaller den: «Helt ko-ko, fullstendig uimotståelig». Kommer i oktober. Inkludert med C More Film og Serier.

The Hot Zone

Gripende drama fra National Geographic – som de siste årene har laget flere prisvinnende dramaserier med rot i virkeligheten – om den amerikanske forskeren Nancy Jaax som risikerte livet under et ebola-utbrudd i 1989. På TV og tilgjengelig på stream i én måned fra og med 22. september. Inkludert i Underholdning.

Se The Hot Zone på National Geographic
© 2019 National Geographic
Se Gordon Ramsay: Uncharted hos Canal Digital
© 2019 National Geographic

Gordon Ramsay: Uncharted

Den knalldyktige og engasjerte TV-kokken Gordom Ramsay reiser til noen av verdens mest avsidesliggende og eksotiske steder for å finne kulinarisk inspirasjon – og for å søke eventyr. På TV og tilgjengelig på stream i én måned fra og med 10. august. Inkludert i Underholdning.

For the People er et rettsdrama fra produksjonsselskapet til legendariske Shonda Rhymes (som står bak Grey’s Anatomy, Private Practice og Scandal). Serien følger en rekke nyutdannede jurister som arbeider som både forsvarsadvokater og aktorat, og som må håndtere noen av landets mest høyprofilerte saker, samtidig som deres baner krysses også på det personlige plan. Hele første sesong ligger ute til streaming nå. Inkludert i Underholdning.

Nye sesonger

Der sesong 1 og 2 av den populære krimserien Mr. Mercedes var basert på første bok i Stephen Kings Bill Hodges-trilogi, er sesong 3 basert på bok nummer to. Det betyr nye karakterer, og spennende nye vendinger. Sesong 1 og 2 kan streames nå. Sesong 3 kommer i september. Inkludert i C More Film og Serier.

Stream Quantico hos Canal Digital
© 2019 ABC Studios

Quantico sesong 3

Likte du Homeland og 24, er Quantico en serie å se opp for. Eller som New York Times’ underholdningsmagasin, Vulture, beskriver det: «Det er Grey’s Anatomy, bare hos FBI.» Serien følger en gruppe rekrutter på den beryktede FBI-rekruttskolen Quantico. Når et terrorangrep plutselig ryster nasjonen mistenker myndighetene at en av rekruttene står bak. Første til tredje sesong streamer fra september. Inkludert i Underholdning.

Påkostet drama om et britisk gangsterdynasti i Birmingham rett etter første verdenskrig. Peaky Blinders er oppkalt etter den faktiske gategjengen som herjet i Birmingham, og følger Thomas Shelby som slår seg opp i den kriminelle underverdenen i et England der store deler av den befolkningen er sterkt preget av første verdenskrigs grusomheter. Serien har hele 8,8 av 10 i rating på film- og TV-nettstedet IMDB. Se opp for svært kjente navn som Cillian Anderson, Tom Hardy og Adrien Brody, og et episk historisk drama i verdensklasse. Sesong 1 til 4 kan streames nå. Sesong fem kommer på C More fra 5. september – bare halvannen uke etter premieren på BBC i Storbritannia. Inkludert i C More Film og Serier.

Intenst drama som tar for seg crack-epidemiens begynnelse i USA på 80-tallet. En visuelt slående serie som tar seg opp voldsomt etter hvert som den finner formen, og sesong 2 (som er ny hos oss i høst) er spesielt kritikerrost. Sesong én og to kan streames nå. Inkludert i Underholdning.

Den sjangerdefinerende, bejublede og historiske TVserien om Meredith Grey og hennes kolleger på Seattle Grace Hospital trenger vel neppe noen nærmere introduksjon, annet enn at fra november kan du streame sesong femten i tillegg til de fjorten første hos oss. Sesong 1 til 14 kan streames nå. Sesong 15 kommer i november. Inkludert i Underholdning.

Vi har allerede 13 sesonger av den uhyre populære serien om FBIs etterforskningsenhet som spesialiserer seg på å danne en profil av gjerningsmannen ved svært alvorlige forbrytelser. Og fra oktober kan du streame sesong 14. Sesong 1 til 13 kan streames nå. Sesong 14 kommer i oktober. Inkludert i Underholdning.

Nye filmer

Stream Transformers hos Canal Digital
© 2019 C More

Transformers-filmene

Det er action på full guffe i kjent Michael Bay stil, når han lager sin egen vri på den populære tegneserien med Shia LaBeouf og Megan Fox i hovedrollene. I høst kan du streame de fire første filmene i serien hos C More. Inkludert i C More Film og Serier.

Se Darkest Hour hos Canal Digital
© 2019 C More

Darkest Hour

Gary Oldman vant Oscar for beste mannlige hovedrolle for sin tolkning av Winston Churchill som fersk statsminister under opptakten til annen verdenskrig, mens tyske styrker rullet over Europa og Storbritannia forberedte seg på å bli invadert. Til streaming fra 20. september. Inkludert i C More Film og Serier.

Stream The Dark Knight Rises hos Canal Digital
© 2019 C More

Christopher Nolans Batman-trilogi

Christopher Nolan redefinerte en hel sjanger da han i 2005 skapte den ambisiøse Batman-trilogien med Christian Bale i tittelrollen. Hos C More kan du se alle tre filmene, og blant annet få med deg Heath Ledgers ikoniske tolkning av The Joker. Stream hele trilogien fra september. Inkludert i C More Film og serier.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.