«Vera» ser du på NRK i påsken
Se Vera på NRK i påsken
© 2019 NRK

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Gjør klar til påske: Her er den store påskekrim-guiden

Årets sene påske gir iherdig håp om en varm og solrik påske. Men norsk påske er fortsatt ikke det samme uten påskekrim! Her får du guiden du trenger for å velge ut din egen, helt ultimate krimpåske. Som kunde hos oss har du dessuten en rekke muligheter til å se programmene akkurat når og hvor du vil:

Vi har en rekke fantastiske krimserier du kan streame nøyaktig når og hvor du vil.

Med vår offline-modus kan du dessuten lagre de fleste av dem på mobil eller nettbrett og ta med deg på påskefjellet, langt utenfor dekning.

Og ikke minst: med vårt ukesarkiv velger du selv når du vil se seriene som blir sendt på TV – her ligger de nemlig i én hel uke etter at de er sendt.

På TV:

På TV 2 i påsken

Se «Cheat» på TV 2 i påsken
© 2019 TV 2

Cheat

Når universitetsprofessoren Leah Dale beskylder sin student, Rose, for juks spinner ting ut av kontroll, og kampen mellom de to kvinnene får til slutt fatale konsekvenser. Cheat er en gripende psykologisk thriller med en spennende krimtvist: Serien starter med at de to kvinnene sitter på hver sin side av en vegg i et besøksrom i fengsel. Men vi vet ikke hvem av dem som er fengslet og hvem som er fri. Premiere: Onsdag 17. april kl. 21.40 på TV 2

Se Agatha Christie: Mord etter alfabetet på TV 2 i påsken
© 2019 TV 2

Agatha Christie: Mord etter alfabetet

Slik har du aldri sett Hercules Poirot før! I denne stjernespekkede nyinnspillingen av Agata Christies klassiker har Poirot hverken bart eller aksent, slik han er best kjent fra David Suchets legendariske tolkning, når han nå portretteres av superstjernen John Malkovich (Con Air og Being John Malkovich). Det har skapt reaksjoner, men nyinnspillingen av Christies klassiker har likevel fått gode anmeldelser – og Malkovich glitrer ifølge anmelderne i rollen som Poirot. Se også opp for Rupert Grint (Ron fra Harry Potter) i rollen som inspektør Crome. Premiere: Fredag 19. april kl. 21.40 på TV 2

På NRK i påsken

«Besatt av en seriemorder» ser du på NRK i påsken
© 2019 NRK

Besett av ein seriemordar

«Besett av ein seriemordar» eller «Manhunt», som er originaltittel, er en ordentlig rysare av en krimserie. En gulrot i kaka, rosin i pølsa, brunost på vaffelen. I Storbritannia er den blitt både en seersuksess og en snakkis siden den ble sendt på starten av året. Grunnen er at krimserien i tre deler er basert på den sanne historien om hvordan politiet jobbet for å fange en av Englands farligste seriemordere. Den virkelige etterforskeren har samarbeidet tett med serieskaper Ed Whitmore (som står bak en annen gigantisk krimsuksess: «Silent Witness» – tre sesonger kan streames med Familiepakken) om manus. Britisk kvalitetskrim med en dæsj true crime, med andre ord. Sendes: NRK1: Søndag 14. april (alle episodene)

Se «Nedgravde Hemmeligheter» på NRK i påsken
© 2019 NRK

Nedgravde hemmeligheter – sesong 3

«Cold Case»-etterforskerne Cassie og Sunny er godt kjent fra tidligere påsker på NRK. Serien er både kritikerrost, nominert til BAFTA og har i tillegg blitt svært godt mottatt av publikum, med en rating på solide 8.0 på IMDB. I år sender NRK den flunkende nye sesong 3. Du finner sesong 1 og 2 av «Unforgotten», som den heter på originalspråket, klar til streaming hos oss – inkludert for alle med Familiepakken. Sendes: NRK1: Mandag 15. april til onsdag 17. april.

Se den italienske krimserien «Mirakelet» på NRK i påsken
© 2019 NRK

Mirakelet

Skru ned lyset i rommet og se skremmende påskekrim fra Italia der det verdslige og det okkulte møtes i en visuell og intens krimserie, som ifølge NRK ikke er for de lettskremte. En mafiasjef blir funnet dekket i blod. Blodet kommer fra en statuett av jomfu Maria som gråter ni liter blod i timen og påvirker livet til alle som kommer i kontakt med den. Sendes: NRK1: Fra fredag 26. april.

«Vera» ser du på NRK i påsken.
© 2019 NRK

Vera – sesong 9

En brutal knivstikking, en druknet kvinne, en savnet person og en «cold case» med en ubehagelig overraskelse. Vera er tilbake i fire enkeltstående, totimers episoder med deilig, britisk krim. Sendes: NRK1: Fra 18. april (skjærtorsdag) til og med 22. april (1. påskedag)

Se «Superkrim» på NRK i påsken
© 2019 NRK / Foto: Solveig Skogland

Superkrim – Krim for barna

NRK Super-redaksjonen løser en rekke underlige mysterier i påsken. Over åtte enkeltstående episoder kan barna bli med på å ettersforske spennende mysterier og forbrytelser. Kjente profiler deltar som skurk, mistenkt eller detektiv og barna kan stemme på hvem de tror er skurken på nett, og i NRK Supers apper på mobil og nettbrett. Sendes: NRK Super og NRK TV fra lørdag 13. april til og med 20. april (påskeaften)

Tilgjengelig som streaming:

Inkludert i Familiepakken finner du et stort arkiv med hele sesonger av en rekke kvalitetsserier. Her finner du også en rekke populære krimserier, både fra krimspesialistene BBC, og fra Hollywood – blant annet «I Am the Night».

Unforgotten

Prisvinnende britisk krim om de to etterforskerne Cassie Stuart og Sunny Khan som løser såkalte «Cold Cases» i London. I første sesong blir et skjelett oppdaget i kjelleren på et revet bygg. Levningene viser seg å tilhøre en tenåring som forsvant i 1976. En voldsom morderjakt setter i gang.

Maigret

Selveste Rowan Atkinson spiller den franske mesterdetektiven Maigret i denne nyinnspillingen av den klassiske krimserien. Den påkostede seriens handling er lagt til 1950-tallets Paris, og med halvannen time lange episoder, er dette en karamell av en krimserie som kan nytes langsomt.

An Inspector Calls

Denne halvannen time lange TV-filmen er svært populær blant våre kunder. Ikke uten grunn: «An Inspector Calls» er en nyinnspilling av en av britisk teaterhistories aller største klassikere, skrevet av J. B. Priestley. En politiinspektør besøker en velstående britisk familie under etterforskningen av et selvmord, for å avhøre dem om dødsfallet.

Death In Paradise

Sjarmerende og lettbeint britisk krim, satt til en karibisk øy. I Storbritannia er serien en sensasjon med et gjennomsnittlig seertall på mellom 8 og 9 millioner seere. «Lett fordøyelig for både øyne og intellekt», som The New York Times beskriver serien: Death in Paradise er aldeles glitrende etter lange dager med påskeaktiviteter.

Criminal Minds

13 sesonger med den uhyre populære serien om FBIs atferdspsykologer ligger klar til streaming. Serien er ikke bare prisvinnende, men har også en svært solid rating på 8,1 på film- og TV-nettstedet IMDB.

I Am The Night

Først hos Canal Digital: «I Am the Night» har blitt en av vinterens store snakkiser i film- og TV-bloggosfæren. Gjennom øynene til Fauna Hodel (India Eisley) og den vanærede journalisten Jay Singletary (Chris Pine) gir «I Am the Night» et innblikk i makten, skandalene og hemmeligheten bak de rike og berømtes fasade på 60-tallets Hollywood.

C More Film og Serier er virkelig en spesialist på nordisk krim, og har hele sesonger av en lang rekke fantastiske krimserier som kan streames når som helst, inkludert: Både svært profilerte titler fra norden, og egne, påkostede og eksklusive originaltitler.

Dirigenten

Året er 1999: En svensk finansmann blir kastet inn i et Moskva i brytningstid etter Sovjetunionens fall. Eksklusiv storsatsing fra C More – med et stjernelag av svenske skuespillere og regissører.

Sthlm Rekviem

Først på C More! STHLM Rekviem er basert på de bestselgende bøkene til Kristina Ohlsson.

Jægerne

Svensk krimserie som er eksklusiv på C More. Handlingen fortsetter fra den svenske klassikeren fra 1996 og har vært en kjempehit hos söta bror.

Ta med deg påskekrimmen på ferie

Rekker du ikke se all påskekrimmen, fortvil ikke. Laster du ned strømmetjenesten vår får du med deg både påskekrim og annet TV-innhold der du er. Du kan se det live eller i Ukesarkivet, på dekoderen, mobilen, nettbrett og PC-en når du vil.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.

Trykk på "On Demand"-knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.