TV på hytta

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Som Familiepakke-kunde har du en rekke inkluderte filmer og serien, som du kan se hvor som helst med Canal Digital-appen, eller på dekoderen. Men visste du at en stor andel av de inkluderte seriene og filmene også kan lastes ned på din mobil eller nettbrett? Laster du ned de episodene eller filmene du vil se på nettet hjemme før du drar får du med andre ord underholdning du kan se hvor som helst, selv helt uten dekning – for eksempel på flyreisen, på togturen med tvilsom dekning eller på fjellet langt unna nærmeste mobilmast. Det er svært enkelt, og helt uten ekstra kostnad. Under finner du noen av våre favoritter for hele familien – og for de voksne, som inspirasjon til underholdning når du skal ut og reise.

Last ned appen til på tablet eller mobil. Du logger inn med samme brukernavn og passord som på Min Side.

Slik laster du ned film

Last ned underholdningen du vil ha med deg

Finn serien eller filmen du ønsker å laste ned i appen – og trykk på symbolet over. Nedlastingen starter.

Slik finner du filmene igjen

Slik finner du underholdningen du har lastet ned

De nedlastede filmene finner du under «Mer» / «Mine nedlastninger». Rett under i menyen finner du også en oversikt over alt innhold som er tilgjengelig for nedlasting under «Tilgjengelig for nedlasting».

I flere sesonger på rad har The Walking Dead vært den aller mest sette serien på amerikansk kabel-TV. Det er ikke uten grunn. Den prisvinnende serien som følger en gruppe overlevende etter at et zombievirus har herjet planeten, kombinerer sterke karakterer og drama med nerve og action, og sanker høye ratinger fra både kritikere og seere. Hele ni sesonger er tilgjengelig for både streaming og nedlasting hos oss!

Den uhyre populære serien om FBIs spesialenhet har vært fast inventar på norske TV-skjermer i mange år. For nye og gamle fans av serien er det nå bare å meske seg: 13 sesonger ligger klar til streaming og nedlasting.

Kritikerrost, prisvinnende og en av tidlig 2000-talls aller største publikumsfavoritter: Nå kan du få et herlig gjensyn med de frustrerte fruene i Wisteria lane, Bree, Edie, Gabrielle, Lynette og Susan. Den perfekte blandingen av sprø humor og drama, som var forut for sin tid for femten år siden, kan du nyte så mange episoder du vil av i ro og mak i sommer.

Det moderne cowboy-dramaet med Kevin Costner i hovedrollen, Yellowstone, har blitt en stor publikumsfavoritt hos oss. På film- og TV-nettstedet IMDB.com har den en rating på svært solide 8,3 av 10, stemt frem av tusenvis av TV-tittere fra hele verden. Serien er spilt inn i storslått amerikansk natur og gir et mørkt og rått innblikk i ranchdrift i dagens Amerika gjennom øynene til en familie som driver den aller største: Familien Dutton, som kjemper for å forsvare ranchen og livsstilen sin mot et indianerreservat og landutviklere.

Selve rosinen i pølsa for alle oss som er glad i godt drama, Grey's Anatomy, returnerte til Canal Digitals streamingsjeneste i starten av november med hele 14 sesonger av det Golden Globe-vinnende sykehusdramaet. Serien om Meredith Grey og hennes kolleger ved Seattle Grace Hospital er «ikke bare et TV-show, det er et fenomen», ifølge Entertainment Weekly.

Når BBC lager kostymedrama av en av litteraturhistoriens aller største klassikere, Leo Tolstoys «Krig og fred», blir det virkelig ikke spart på noen ting. Resultatet er en TV-serie som kritikere og seere unisont har bejublet. Serien følger tre unge, ambisiøse russiske aristokrater som forsøker å finne mening i sine privilegerte liv, i skyggen av Napoleonskrigen på starten av 1800-tallet. War & Peace er et storslått og påkostet historisk drama med filmatiske krigsscener, fantastiske kostymer og heftige intriger.

En lun og sjarmerende komedie for hele familien om det er ruskevær: The Durrells handler om den britiske familien med samme navn, som bryter med sitt liv i 1930-tallets Storbritannia og flytter til den greske øya Korfu på grunn av økonomiske problemer. Om det er kaldt ute kan du med andre ord varme deg med kombinasjonen herlige karakterer, britisk humor og nydelig middelhavsstemning.

Glee er en skikkelig sjarmbombe av en TV-serie: En ny sjef for William McKinley High School show-kor (Glee-club) går inn for returnere koret til sin tidligere storhet. Elevene han samler er en broket gjeng fra vidt forskjellige bakgrunner og inkluderer blant annet skolens mest populære fotballspiller. Flere av låtene som blir fremført i serien har blitt gitt ut som egne album, som har gått hen og blitt bestselgere. I Glee får du med andre ord strålende musikal-numre, bøtter av sjarm og vaskeekte feelgood-TV – perfekt for hele familien.