TV på hytta

Å dra ut av dekning er for mange noe av det aller beste med å dra på hyttetur. Så kan man virkelig koble av i både bokstavelig og overført betydning. Men når roen senker seg over hytta er det også fint å kunne avslutte dagen med en god film eller serie. Nå kan Canal Digital-kunder få i både pose og sekk: Helt avkoblet fra mobilens pling og plong, men likevel med full tilgang til akkurat de seriene og filmene du ønsker, takket være Canal Digital-appens nye offline funksjon. Så kan du helt enkelt ta med deg en rekke filmer og TV-serier i lomma langt utenfor mobilmastenes rekkevidder – og det hele er inkludert for alle familiepakke-kunder. Under finner du noen av våre høstfavoritter både for hele familien – og for de voksne, for å hjelpe dere å komme i gang med offline-funksjonen.

For dagene på hytta der dere kommer inn etter lange dager på tur, og ønsker å koble av med kritikerrost familiedrama: The Fosters har fått skryt for å ta familiedrama-formatet et hakk lenger ved å løse litt mer tabubelagte temaer enn det som er normalt for sukkersøte dramaer i samme sjanger – ofte ved hjelp av humor. Du får med andre ord en enkel og ukomplisert serie, som likevel er intelligent og morsom. Perfekt for å gå inn for landing etter mørkets frembrudd.

Selve rosinen i pølsa for alle oss som er glad i godt drama, Grey's Anatomy, returnerte til Canal Digitals streamingsjeneste i starten av november med hele 14 sesonger av det Golden Globe-vinnende sykehusdramaet. Serien om Meredith Grey og hennes kolleger ved Seattle Grace Hospital er «ikke bare et TV-show, det er et fenomen», ifølge Entertainment Weekly.

Når BBC lager kostymedrama av en av litteraturhistoriens aller største klassikere, Leo Tolstoys «Krig og fred», blir det virkelig ikke spart på noen ting. Resultatet er en TV-serie som kritikere og seere unisont har bejublet. Serien følger tre unge, ambisiøse russiske aristokrater som forsøker å finne mening i sine privilegerte liv, i skyggen av Napoleonskrigen på starten av 1800-tallet. War & Peace er et storslått og påkostet historisk drama med filmatiske krigsscener, fantastiske kostymer og heftige intriger.

Vi er godt kjent med Scrubs her i landet etter at humorserien har gått flere runder på norsk TV de siste årene. Alle sesongene av den populære humorserien ligger tilgjengelig til både strømming og nedlasting i Canal Digital-appen, slik at du kan ta med deg J.D. og resten av de andre karakterene på Sacred Heart Teaching Hospital for lattermilde hyttekvelder og -morgener.

Glee er en skikkelig sjarmbombe av en TV-serie: En ny sjef for William McKinley High School show-kor (Glee-club) går inn for returnere koret til sin tidligere storhet. Elevene han samler er en broket gjeng fra vidt forskjellige bakgrunner og inkluderer blant annet skolens mest populære fotballspiller. Flere av låtene som blir fremført i serien har blitt gitt ut som egne album, som har gått hen og blitt bestselgere. I Glee får du med andre ord strålende musikal-numre, bøtter av sjarm og vaskeekte feelgood-TV – perfekt for hele familien.

En lun og sjarmerende komedie for hele familien om det er ruskevær: The Durrells handler om den britiske familien med samme navn, som bryter med sitt liv i 1930-tallets Storbritannia og flytter til den greske øya Korfu på grunn av økonomiske problemer. Om det er kaldt ute kan du med andre ord varme deg med kombinasjonen herlige karakterer, britisk humor og nydelige middelhavsstemning.

For å laste ned filmer og serier må du ha Canal Digital-appen på mobil eller nettbrett. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, gjør du det først. 1. Åpne Canal Digital-appen 2. Velg «mer» nederst i menyen 3. Velg «tilgjengelig for nedlastning» i menyen 4. Trykk på nedlastningsikonet til høyre for bilde av serien/filmen 5. Nedlastning starter 6. Velg «mer» nederst i menyen for å gå til «Mine nedlastninger»