West Wing
© C More

Se hele serien! Presidenten kan strømmes nå

Alle sesongene av Aaron Sorkins (tekstforfatteren bak The Newsroom) populære politisk drama Presidenten er nå tilgjengelig på strømmetjenesten C More. Serien, som er inspirert av virkeligheten, og som opprinnelig ble sendt fra 1999 til 2006, har ikke blitt sendt på finsk TV eller vært tilgjengelig på strømmetjenester på flere år. Presidenten har vunnet flere Emmy-priser og fokuserer på livet til den fiktive demokratiske presidenten Josias Bartlet og hans personale i Det hvite hus. Serien handlet om aktuelle politiske temaer og politiske intriger på alle nivåer, fra innenriks- og utenrikspolitikk til personlige forhold. Alle sesonger av Presidenten er tilgjengelige for å strømmes fra 16. mai. Bli kjent med hovedfigurene – les biografiene deres nedenfor.

Bli kjent med gjengen

Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford) Joshua Lyman (Bradley Whitford)

© C More

Josiah "Jed" Bartlet (Martin Sheen)

Josias "Jed" Bartlet er demokrat og president i USA. Han er kjent som en ærefull, snarrådig og sympatisk leder. Bartlet er godt likt av både folket og politiske kritikere.

© C More

Claudia Cregg (Allison Janney)

Claudia Cregg er den snartenkte, sterke og smarte pressesekretæren i Det hvite hus. Det sies at figuren er basert på Dee Dee Myers, den virkelige pressesekretæren til president Clinton.

© C More

Joshua Lyman (Bradley Whitford)

Josh Lyman er assisterende stabssjef i Det hvite hus og politisk rådgiver for president Bartlet. Han er intelligent – noen ganger til og med frekk – men har også en gutteaktig sjarm. President Bartlet beskriver ham som en politisk mesterhjerne i verdensklasse.

© C More

Leo McGarry (John Spencer)

McGarry er presidentens beste venn og stabssjef i Det hvite hus. Han fungerer som en farsfigur for alle de ansatte, men spesielt for assisterende stabssjef Joshua Lyman og assisterende kommunikasjonssjef Sam Seaborn.

© C More

Tobias "Toby" Ziegler (Richard Schiff)

Tidligere valgekspert Tobias Ziegler er kommunikasjonssjef i Det hvite hus. Han liker å si at han representerer kandidatene som han mener bør vinne, i stedet for den som kommer til å vinne.

Møt også...

© C More

Samuel Norman Seaborn (Rob Lowe)

Samuel Seaborn er assisterende kommunikasjonssjef i Bartlet-administrasjonen. Han er gruppens idealist, og noen vil til og med hevde at han er litt naiv. Han har en usvikelig tro på og kjærlighet for det amerikanske politiske systemet.

© C More

Donna Moss (Janel Moloney)

Donna er Joshs assistent eller, som hun noen ganger kaller seg selv, "assisterende, assisterende stabssjef". Donna og Josh får også en god tone utenfor kontoret.

© C More

Charles Young (Dulé Hill)

Charles er president Bartlets personlige hjelper. Han skaper uro blant hvite hatgrupper når han begynner å date president Bartlets yngste datter Zoey.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.