Halloween er den tiden på året hvor det er fort gjort å få en overdose grøss, både på TV og i nabolaget. Dessuten er det mørkt, kaldt og gufsete ute. På den annen side – årets skumleste dag er jo en perfekt dag for å krølle seg sammen i sofaen og se en romantisk film med den du er glad i eller alene. Så her har du Canal Digitals uhøytidelige toppliste med våre fem beste kjærlighetsfilmer! Du finner dem i strømmetjenesten vår.

5. Stardust

Historien begynner når en stjerne faller ned i et magisk kongerike. Stjernen er ingen vanlig meteoritt, men en vakker kvinne med mystiske krefter som tiltrekker seg mange lykkejegere som prøver å vinne hennes kjærlighet. Slemme hekser, maktgale prinser, flyvende pirater og duellerende troll. Alle tilnærmer seg stjernen for å tilrøve seg makten over hjertet hennes. 

Stardust - HD

Filmen kan du leie i strømmetjenesten vår.

4. Her

Denne filmen har alt som trengs når det kommer til den vanskelige, utfordrende og flotte kjærligheten.

I «Her» følger vi Theodore (spilt av fantastiske Joaquin Phoenix), en helt vanlig, men litt usosial mann. Han har ikke hatt hell i kjærligheten til nå, men så støter han på den sjarmerende Samantha... Hva skjer når den du forelsker deg i viser seg å være en datamaskin?

Denne tåredryppende filmen kan trygt anbefales til alle romantikere der ute. Velbekomme.

Her - HD

Filmen kan du leie i strømmetjenesten vår.

3. Hacksaw Ridge

Vår tredje kjærlighetsfilm er faktisk et biografisk krigsdrama som utspiller seg i USA og Japan under andre verdenskrig.

Her blir du kjent med Desmond T. Doss, en soldat som nekter å bære våpen. Han ønsker å kjempe for sitt land, men nekter å drepe. Denne filmen passer fint for dere som vil ha «litt av alt» - krigsdrama, action, kjærlighet, godt skuespill, vanvittige kulisser og en godt fortalt historie.

Filmen er regissert av Mel Gibson og historien om Desmond fortjener virkelig en plass i en overdådig Hollywood-film. Enjoy!

 

Hacksaw Ridge - HD

Filmen kan du leie i strømmetjenesten vår.

2. Den danske piken

Dette er en litt annerledes kjærlighetsfilm og handler om ekteparet Einar og Gerda som lever som kunstmalere i København på 1920-tallet.

Einar har en uvanlig stor interesse for det feminine og gradvis vokser hans transseksualitet ut i full blomst, noe som selvfølgelig skaper enorme utfordringer for dem. Måten de to kommer seg igjennom vanskelighetene og hvordan forholdet deres utvikler seg underveis er bare så utrolig vakkert og rørende.

Filmen er en visuell fryd for øyet, og både Eddie Redmayne og Alicia Vikander leverer gode og troverdige skuespillerprestasjoner. Finn frem kleenex og kos deg!

Den danske piken - HD

Filmen kan du leie i strømmetjenesten vår.

1. Stolthet og fordom

Ingen kjærlighetsanbefaling uten selveste Mr. Darcy! Det har ikke noe å si om du er «old-school» og liker Colin Firth i rollen eller om du er av nyere dato og foretrekker Keira Knightley og Matthew Macfadyen i hovedrollene.

I denne deilige filmen, basert på en av Jane Austens verdensberømte bøker, er det kjærlighet og forviklinger over en lav sko. De elsker hverandre, men kan ikke eller vil ikke vise det, og familiemedlemmene gjør det ikke akkurat enklere for dem heller. Så kommer klasseskillet inn og enda flere forviklinger, og kjærligheten blir bare enda mer uoppnåelig.

Da blir jo det store spørsmålet; vil kjærligheten seire til slutt? Du finner svaret i strømmetjenesten vår.

Stolthet og fordom - HD

Filmen kan du leie i strømmetjenesten vår.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.