Jan Thomas søker drømmeprinsen
© 2019/2020 TVNorge

Drømmer står i sentrum når TV Norge drar i gang med sitt vårprogram rett over nyttår. Se opp for både drømmeprinser, drømmebiler og drømmekjendiser.

Her er noe av det du kan glede deg til:

 

Jan Thomas søker drømmeprinsen

Programleder Synnøve Skarbø har tatt med seg Jan Thomas til Sør-Afrika. Med dem på turen er også 12 friere, som hver enkelt håper å kunne være drømmeprinsen kjendis-stylisten leter etter. – Jeg kan jo ikke si noe om hvordan det går, men jeg kan i alle fall avsløre at det blir mye kjærlighet. Jeg har levd i en boble, og savner allerede elefantene som drikker vann rett utenfor rommet mitt, ler Jan Thomas. Han mener det absolutt går an å finne drømmeprinsen, selv med kameraer som følger alles minste bevegelse. – Det er rart med det, men dem glemmer man faktisk ganske fort, sier han.

Jan Thomas
© 2019/2020 TVNorge

TV-veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og driftingstjernen Fredric Aasbø har fått æren av å lage den norske versjonen av det britiske bilprogrammet Top Gear. – Vi har jo litt å leve opp til, men har måttet finne vår egen greie, sier Schjerven, som for anledningen har lagt vekttallene på hylla og funnet frem gamle racerkunnskaper. – Jeg tok faktisk motor valgfag på ungdomsskolen, og har siden hatt flere gamle biler og motorsykler i garasjen, så dette har vært en stor glede, sier han. Esben Selvig understreker at dette er guttedrømmen han ikke en gang har turt å drømme om. – Vi har fått kjøre biler som vi husker fra samlekortene vi hadde da vi var små. Helt fantastisk! – Og jeg kan røpe at jeg har fått passet mitt påskrevet flere ganger, ler Fredric Aasbø. – Jeg er jo den som lever av bil her, og det stikker litt i hjertet å oppleve at disse to kjører fra meg!

For 11. gang tar Tom Stiansen med seg kjendiser på kryss og tvers i Norge, fra Lindesnes til Nordkapp. Denne gangen består gruppa av programleder Jon Almaas, ishockeyspiller Erik Follestad, håndballspiller Mia Hundvin, artist Pål OnklP Tøien, realitydeltager Melina Johnsen, artist og programleder Atle Pettersen, langrennsløper Øystein «Pølsa» Pettersen, fitnessmodell og influenser Maren Turmo, alpinist Hedvig Wessel og kokk Lise Finckenhagen – Jeg har hatt med meg mange på tur, men i år har det vært et drømmelag, sier Tom Stiansen. Han mener flere av kjendisene har overrasket positivt, både med kunnskaper og innsats. – Noen måtte langt utenfor komfortsonen, men jeg tror faktisk at vi også har fått frelst noen til å bli glade i naturen, sier han.

Møt familien Solberg

Norges mest kjente rallyfamilie åpner dørene i dokumentarserien «Team Solberg». Pappa Petter burde være kjent for de fleste, men nå handler det meste om sønnen Oliver. Her får vi et unikt innblikk i en hektisk hverdag der en familie på tre lever midt i et sirkus av trening, medier, sponsorer og konkurranser - og samtidig prøver å være en vanlig familie.

Aldri voksen

Har du tenåringer i huset, kan du glede deg til nysatsingen «Aldri voksen». Her følger vi en gruppe venner fra ungdomstiden idet de selv blir tenåringsforeldre. Og med store barn i huset, møter de seg selv nå i døra. I sentrale roller finner vi blant annet Ine Jansen, Christian Skolmen og Atle Antonsen. – Lett gjenkjennelige situasjoner for alle som har ungdommer i huset, sier de tre.

Mer true crime

Satsingen på true crime fortsetter. Til våren får vi et innblikk i Estonia-ulykken fra 1994, en av de verste skipskatastrofene i moderne ti. Kanskje får vi også noen nye svar? I tillegg graves det i mysteriet rundt sivilingeniør Jan Wiborgs død i 1994. Dansk politi konkluderte med selvmord etter at mannen falt naken fra et hotellvindu i København. Men var det det som skjedde, eller har dødsfallet en sammenheng med tåkemålingene på Hurum som første til at Gardermoen ble vår nye hovedflyplass?

Mer av det kjente

Mange kjente serier fortsetter også til våren. Discovery bekrefter at det blir nye sesonger av «Hvite gutter», «Thomas Giertsen: Helt perfekt», «Neste sommer», og «Praktisk info med Jon Almaas». I tillegg får nye kjendiser mulighet til å imponere hverandre på kjøkkenet i en ny sesong av «4 stjernes middag», seks nye personer er klare til å gi sitt JA til en vilt fremmed i «Gift ved første blikk», og vi får et gjensyn med «Brille – men nå med Einar Tørnquist som fersk programleder.