Sommer er underholdning med Canal Digital

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

Sommer er underholdning — alltid underholdning

Det finnes like mange varianter av sommerfølelse som det finnes mennesker i landet, men én ting er vi forbausende enige om: Sommeren er hellig – uansett vær.

Sommerferie er underholdning og harmoni, men også forventninger og ulike behov som skal dekkes. Vårt bidrag er å gi deg den beste underholdningen når du og familien trenger det som mest - eller når det er historiske øyeblikk du ikke vil gå glipp av. Med Canal Digital-appen i lomma kan du se TV når det passer deg - enten du er hjemme, på lange turer i fjellet eller på reise. Det er det vi kaller #AlltidUnderholdning

Del dine mest underholdende øyeblikk med oss! #AlltidUnderholdning

Del dine beste underholdningsøyeblikk med oss under #AlltidUnderholdning på Facebook eller Instagram* , eller skap spennende sommerfilmer med filmmusikk-filteret vi har laget på SnapChat.

Del underholdningsbildene dine med oss på Instagram med hashtag #AlltidUnderholdning

Del underholdningsbildene dine med oss på Facebook med hashtag #AlltidUnderholdning

På SnapChat har vi laget et filter med filmmusikk som du kan gjøre for å sprite opp sommerfilmene dine med kjent filmmusikk. Moro for deg, moro for vennene dine!

Sommer er underholdning - alltid underholdning

Sommeren er full av underholdning, og forhåpentligvis kan vi nyte varme dager og lange lyse netter med venner og familie. Men sommeren er også tiden for litt alenetid med en bok, en god serie eller noen magiske sportsøyeblikk. Da er det godt å ha Canal Digital-appen – og i sommer kan hele 4 familiemedlemmer bruke den samtidig.

Vi vet at sommeren er så mangt, for så mange. Derfor sørger vi for at uansett hva som gir deg sommerfugler i magen og ferieskuldre – og hvor du er når det skjer – så er underholdningen alltid tilgjengelig og like mangfoldig som den er ukomplisert. Du som har Familiepakken finner en mengde sommerfavoritter til alle anledninger inkludert i ditt abonnement.

Trolljegerne
© 2018 Cartoon Network

Poden kan virkelig sette seg til rette i godstolen med barne-TV inkludert i Familiepakken. Med både de mest populære barne- og ungdomskanalene og et arkiv spekket med kvalitetsunderholdning for barn i alle aldre, er både minsten og storesøsken sikret å finne både nye og gamle favoritter. Det store, inkluderte arkivet med barne-TV finner dere i Canal Digital-appen – klar til avspilling når og hvor dere ønsker.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.

*Vi vil gjerne kunne dele bildene du tagger med #AlltidUnderholdning videre i sosiale medier. Om vi ønsker å bruke bildet ditt utover dette, for eksempel på våre nettsider, vil vi spørre om din godkjennelse og gi deg et vederlag.