Se den helt nye dramaserien «Mellom oss» på TV 2 i høst
Se Mellom oss på TV 2 i høst
© 2019 TV 2

Sommeren er på hell, høsten banker på døren og norske TV-kanaler har en voldsomt imponerende meny å tilby oss seere frem mot vinteren. Alle de nye seriene som kommer på norske kanaler de neste månedene finner du under. Oversikten er basert på TV-kanalenes oversikt, og er med forbehold om endringer. Husk at du har mange muligheter til å få sett dine favoritter når det passer deg, både gjennom serieopptak på dekoderen og i vårt ukesarkiv – der hver episode blir liggende i en hel uke etter at programmet er sendt. Samtidig som det satses tungt på nytt innhold i Norge om dagen, er også spekket med gjensyn med gamle favoritter! En stor oversikt over når favorittprogrammet ditt begynner igjen, finner du via lenken under.

TV 2

Funkyfam – senere i høst (TV 2 Livsstil)

I dokuserien Funkygine får vi følge den populære bloggeren Jørgine «Funkygine» Vasstrand og familien hennes i en spennende periode der hele storfamilien er på flyttefot.

Petter uteligger – Femundsløpet – senere i høst

Petter Nyquist ble kjent for hele Norge som Petter uteligger, da han i 2015 lagde den gripende dokumentarserien med samme navn fra gata i Oslo. Nå drar han til Røros under Femundsløpet for å dokumentere den frivillige organisasjonen «Medvandrernes» arbeid under løpet.

Brente minner – 3. september

I dokuserien Brente minner møter vi familier som har fått hjemmene sine totalskadet i brann. Sammen med et team av eksperter får de hjelp til å gjenreise huset og få livet sitt på rett kjøl igjen.

Se Mellom oss på TV 2 i høst
© 2019 TV 2

Mellom oss – senere i høst

Mellom oss er høstens storsatsing på TV 2, og er en varm og humoristisk dramaserie som følger to par – ett norsk og ett dansk – og får innblikk i deres fire forskjellige perspektiver på kjærligheten. I hovedrollene finner vi de norske stjernene Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen, mens det danske paret spilles av Lærke Winther («Dicte», «Den som dræber») og Johannes Nymark («Mercur», «Lykke-Per»).

Se Landskampen på TV 2
© 2019 TV 2

Landskampen – 12. september

Noen av Norges største skistjerner: Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff skal kjempe mot söta brors skiprofiler i TV 2s nye reality-satsing «Landskampen».

Se Norge bak fasaden på TV 2
© 2019 TV 2

Norge bak fasaden – senere i høst

Norge bak fasaden er TV 2s nye journalistiske storsatsing som skal utforske norsk virkelighet på godt og vondt. Janne Amble og Kadafi Zaman tar med seerne inn bak lukkede dører og skal kaste lys på sprekkene i den norske fasaden.

TVNorge, Max, Fem og Vox

Kvelden er min

Anne Rimmen inviterer noen av Norges mest kjente og folkekjære til en kveld i studio, med intervjuer og tilbakeblikk på deres fantastiske liv og karrierer. I salen sitter venner og familie.

Kongsvikfamiliene

Ny komiserie fra Lene Kongsvik Johansen, med flere helt nye karakterer i tillegg til noen av Kongsviks mest populære skikkelser.

Mannen som falt

Ny true crime-serie fra TVNorge som tar for seg det mystiske dødsfallet til Jan Wiborg som i 1994 døde etter å ha falt naken fra et hotellvindu i København. Dansk politi slo kjapt fast at det var et selvmord, men ikke alle har slått seg til ro med den konklusjonen.

Se Jan Thomas og Einar blir venner på TVNorge
© 2019 TVNorge

Jan Thomas og Einar blir venner – 29. august

Det herlige, men umake, venneparet Jan Thomas og Einar Tørnkvist har tidligere i år hatt voldsom suksess med sin varme og gode podcast «Jan Thomas og Einar blir venner». Nå utforsker de sitt gryende vennskap videre på TV-skjermen i et program som ser ut til å by på like mye humør, overskudd og varme som i podcasten.

Hotelleventyret – 4. september

Hotelleventyret kommer tett innpå både hotellkonge Peter Stordalen og de ansatte når Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, skal ferdigstilles og åpnes med brask og bram.

Oppussing på en dag

Boligifiksing på mest effektive vis! Rune Haraldsen og hans team pusser opp boliger så mye de klarer før de intetanende eierne, som er bortreist, kommer hjem igjen.

Tatovørene

Tatovørene viser livet på en av de travleste og mest anerkjente tatoveringsstudioene i landet: Attitude Tattoo i Oslo. Vi får møte både tatovørene selv, eller gjestene i studioet – både kjendiser og vanlige folk – som er på jakt etter sin personlige tatovering.

Kongen befaler

Atle Antonsen inntar rolle som allmektig konge og deler ut en rekke absurde utfordringer som norske humorister som Ylvis-brødrene og Maria Stavang må løse på mest mulig kreativt og humoristisk vis.

NRK:

Haik – oktober

Programleder Christine Dancke tar med seg populære artister på biltur fra artistenes hjem til eksklusive konserter med artistene selv. På veien snakker de om hvilke historier som ligger i musikken deres.

Safari Norge – oktober

Kjente nordmenn drar på safariturer i Norge, for å oppleve ville norske dyr på nært hold. Fra isbjørner på Svalbard, til gaupe i Telemark.

18 – oktober

Tenåringsdrama fra Grorruddalen i Oslo, basert på grundig research og dybdeintervjuer med målgruppen. Historien teller ned gjennom 18 dager i livet til 18 år gamle Emrah – som er på vei inn i et kriminelt gjengmiljø, men så forelsker han seg.

Se Twin på NRK
© 2019 Erik Evjen / Nordisk Film Production / NRK

Twin – 27. oktober

Hele Norges (og Westeros') Kristoffer Hivju spiller sin egen tvilling i NRKs nye spenningsdrama Twin. Hivju spiller Erik som må overta identiteten til sin tvillingbror etter at han ved et uhell dreper ham. Twin er Hivjus første norske produksjon etter Game of Thrones.

Fred til lands – oktober

Psykologisk dramaserie fra Danmark der fem innbyggere i en liten bygd går sammen for å planlegge et perfekt mord på den hatede plageånden i bygda.

Nattens arvinger – oktober

Påkostet internasjonal fantasyserie for ungdom, der NRK har gått sammen med tyske NDR og nederlandske NPO. Gjennom femten år gamle Alisa følger vi de fem vampyrklanene som er igjen i 1800-tallets Europa.

Skitten snø – november

Basert på Mahmona Khans populære ungdomsroman med same navn: Atten år gamle Sumera blir brutalt voldtatt av en bekjent, som så presser henne for penger og truer med å spre nakenbilder av henne. Sammen med bestevenninnene legger hun en plan for å ta hevn.

Se Exit på NRK
© 2019 Ingeborg Klyve / Fremantle / NRK

Exit – september

I 2017 satte fire finansmenn fra Oslo seg ned for å fortelle om livene sine og hvordan de har tydd til til vold, narkotika og prostituerte i jakt på spenning. Resultatet er den sjokkerende og mørke dramaserien fra det norske finansmiljøet, med skuespillere som Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Agnes Kittelsen og Ine Marie Wilmann i sentraler roller.

Hellums kro – slutten av oktober

Humordrama med Bjarte Tjøstheim: Full krig bryter ut mellom to daglige ledere av et par veikroer på hver sin side av E6 når eieren av veikroene pensjonerer seg. Begge ser nemlig seg selv som rettmessige arvtakere av det lille «kro-imperiet».

Einar – ikke oppgitt

Dokumentarserie om «landsfaderen» Einar Gerhardsen, med tidligere ufortalte historier om Norges lengstsittende statsminister. Vi følger blant annet Gerhardsen fra han var døden nær i tysk fangenskap under annen verdenskrig, til han ble statsminister i Norge på slutten av samme år.

Hotell Kash King – september

Dokumentarserie der skuespiller og programleder Kashfa King Gashamura og kjæresten Anoushka reiser til Rwanda for å ta over hotellet til Kashfas bestemor, og møter på en rekke utfordringer.

TV3

Se Unnskyld Norge på TV3
© 2019 TV3

Unnskyld Norge – 29. august

Fiktiv dokumentarserie med Carsten Kristensen, kjent fra Klovn, som etter en skandale i Danmark drar til Norge for å lage talk show med et dokumentarteam på slep. I Norge havner han i en rekke svært kinkige situasjoner som involverer høyprofilerte norske kjendiser.

Besatt – 31. oktober

«Besatt» beskrives som en «krimserie med overnaturlige elementer», og har et stjernelag av norske skuespillere på rollelisten, som Anders Danielsen Lie og Anders Baasmo. Fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng, og saken fremstår som et mysterium for politiet. Etterforskerne Sander (Baasmo) og Max (Danielsen Lie) blir satt på saken, men oppdager raskt at dette er en etterforskning utenom det vanlige.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.