Få full oversikt over Tour de France

Fra 7. juli er det igjen duket for verdens største sykkelritt, når verdens beste syklister skal kjempe om sammenlagtseieren i Tour de France. Alle etapper av årets Tour de France sendes både på TV 2 og Eurosport. Husk at du kan ta med deg begge kanalene dit du er med Canal Digital-appen – så får du med deg heseblesende spurter og spektakulære klatrestrekninger direkte uansett hvor du befinner deg. Det går allerede gjetord om enkelte av klatreetappene, og årets ritt er spådd å bli et av de hardeste på flere år.

Tour de France
© 2018 TV 2

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. Vi har nemlig samlet all sporten på ett sted i Canal Digital-appen. Du får en enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå, senere på dagen, i morgen eller det som ble sendt i går - uavhengig av hvilken kanal det går på.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.