Den nye og kritikerroste serien The Gifted ser du på FOX
The Gifted ser du på FOX
©2017 20thCentury FOX

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» endret navn til «Underholdning».

TV-kanalene du kanskje ikke visste om

Hele 78 TV-kanaler, det er jo bare så ufattelig mye. Flott høres det ut også, men hvem er det egentlig som ser på alle disse? Noen er det nok, men de fleste av oss er vanedyr og ser stort sett på de samme kanalene, dag etter dag – og bare en brøkdel av alle de vi har tilgang til.

TV-kanalene utenfor zappesonen

Med så mange kanaler tilgjengelig i TV-abonnementet skal det godt gjøres å kjenne til alle - særlig de som ligger utenfor zappesonen. Flere av disse TV-kanalene har egenprodusert innhold som de senere selger til de norske kanalene. Men der blir de vist først flere måneder senere, så vil du holde deg oppdatert og litt kulere enn naboen, da er det bare å ta en tur utenfor zappesonen din.

FOX sender alt fra spenningsserier, animerte serier for voksne og reality. Flere av seriene finner du også i vårt seriearkiv.

History har en rekke egenproduserte ikoniske program relatert til historiske hendelser og dokumentarer.

Matkanalen har både egenproduserte og internasjonale program som frister alle matglade med retter fra hele verden.

Hvilken TV-kanal passer for deg?

Vil du holde deg oppdatert på de store snakkissene, da bør du se på FOX. For det er her de kule TV-seriene som The Walking Dead, Futurama og den nye og kritikerroste serien The Gifted blir vist.

Foretrekker du heller å se TV-programmer med litt mer rot i virkeligheten, da er det History du burde få inn i zappesonen din. Her kan du blant annet se Pantelånerne, Skattejegerne og Ax Men 6-12 måneder før de kommer på de norske TV-kanalene. Litt i samme stil har vi også BBC Brit og BBC Earth, som begge selger sine TV-programmer til blant annet NRK.

Matkanalen derimot er en skjult skatt for de matglade og får tennene dine til å løpe i vann. Der møter du blant annet svenske sjarmerende Tina, som også er kjent fra TV-reklamene for KIWI.

FOX, History og Matkanalen finner du i Familiepakken, som du kan oppgradere til på Min Side. Er du ikke kunde? Bestill TV-abonnement her

Nå som du kjenner litt bedre til kanalene, så gjenstår bare å få dem inn i zappesonen din. Det er ganske lett, du flytter bare kanalene inn i favorittlisten din på TV-en. Det er sjelden at alle i familien har den samme TV-smaken, men heldigvis kan du lage så mange favorittlister du trenger, så da kan dere ha hver deres liste om dere vil.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.